onsdag den 23. marts 2011
Champignon pasta
Mums det her er gode sager hvor man slet ikke mangler kød. Inspirationen er fundet hos Acie og Sofie, men lavede det lidt anderledes. Men kan stærkt anbefales.
Champignon pasta
2 pers
Ingredienser
Grov spaghetti nok til 2 pers
200 g champignon
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk sesam
salt, peber
1 spsk friskost
revet parmesan
purløg eller rucola
Sæt spaghettien over, og begynd at snit grøntsagerne, champignon i skiver og lør og hvidløg finthakket. Dette steges sammen med sesam i lidt olie og krydres med salt og peber. Når spaghettien er færdigkogt slukkes for panden og der i blandes friskost og kogt spaghetti. Server med friskrevet parmesan og purløg.
Både Acie og Sofie bruger rucola, men det havde jeg ikke, så "nøjedes" med masser af purløg, og det var super lækkert. Jeg kan godt lide den cremede konsistens man får ved at tilsætte friskost eller flødeost.
/Lise
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
6 kommentarer:
Hæ, det er skægt, jeg så det også hos Sofie og syntes det lød lækkert. Og det ser da også sådan ud. Normalt er jeg bare ikke så meget for champignoner i store mængder - det bliver ligesom for... svampet. Heh...
Nej kender godt det der med det svampede! Men jeg stegte bare champignonerne ved høj varme, så bliver de knap så svampede synes jeg :)
/Lise
Ej MMMh, det skal helt sikkert prøve og laves, jmeg elsker bare champignon:D
-Bettina
http://lifeloveandlooks.blogspot.com/
Hej Lise :)
Sikke en dejlig og nem ret.
Den er hermed skrevet på min to-do liste :)
De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad
Uhmmm, ligner en ret for mig :-)
Mange hilsner
Birthe
Betina: Den var også super lækker, og meget simpel at lave. :)
Anita: Det lyder godt :)
Birthe: Hehe godt der er nogen der kan bruge det man laver til noget :)
/Lise
Send en kommentar