fredag den 25. marts 2011

Café Visa

Se mere HERUhm, var på Café Visa med min søde veninde igår. Af en eller anden grund har jeg aldrig været dernede før, men det var da virkelig en fejl for det var super lækkert og til fornuftige priser.

Caféen ligger for dem der ikke kender Aalborg, lige ved banegården, inde i Kenedy arkaden. Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder af interiøret med der var ret fint med sort tapet og store lysekroner.

Vi delte en omgang nachos med kylling, som var rigtig lækker. kyllingen var godt krydrede, men synes nu der manglede en skål med creme fraiche. Jeg fik huset burger til hovedret og synes det var tydeligt at de selv former bøfferne i stedet for de dårligt færdigkøbte de har mange steder. Min veninde fik husets special pizza med parmaskinke, rucolasalat, jomfruolivenolie og oregano, som også var super lækker. Sprød bund og det hele ;)
Vi kom af med ca 320 kr for det hele med en stor cola og en kande isvand, alt i alt ret fair. Det er et godt sted hvis man ønsker café mad med en god kvalitet.

Jeg er i øvrigt vissen idag, tog videre med nogle veninder på West End, et fantastisk lille værtshus med flaskeøl til 12kr, se det er noget man kan forstå. Var først hjemme og sove godt 4, så ah dejligt man ikke skulle i skole idag. :)

/Lise

10 kommentarer:

Bettina sagde ...

Hejsa:o)
Det er min kammerat der ejer stedet, jeg syntes virkelig også det er et dejligt sted at spise, og man får god mad til billige penge;) Det samme er det på Cafe Friends´, hvor jeg ofte slår min vej forbi... Blir helt sulten lige her før aftens maden, af at se alt det gode mad;)

-Bettina

http://lifeloveandlooks.blogspot.com/

Lise B sagde ...

Hej :)

Okay, har heller ikke været på Friends før, egentlig mest i protest over at jeg godt kunne lide base lounge der lå der før ;)
Men har godt nok overvejet om man skulle smutte ind der forbi en aften, det ligger i mit kvarter, så dey ville være oplagt :)

/Lise

Trine sagde ...

Kan kune sige en ting: HAPS! :-)

God weekend, Trine.

bitten sagde ...

Visa er helt fint for det meste :)
Nogle gange er der lidt halvringe service og evig ventetid, andre gange går det bare hurtigt. Men det er billigt og man får masser af mad for pengene, så klage kan man i hvert fald ikke. Jeg er stor fan af deres svinekotelet som indgår i frokosttilbudene. OG deres varme kakao!

Sofie sagde ...

Mums! Jeg bliver helt sulten :)

Stine sagde ...

Hehe, jeg læste vissen som vrissen, og jeg kunne heller ikke helt forstå hvorfor, for det lød som en god aften :)

A + K = ♥ sagde ...

Av, det ser godt ud, kunne være man snart skulle på Visa igen (:

Westend er desuden altid et hit <3

- Anne

Miss A sagde ...

Hej Lise :)

Jeg har bartendet nogle gange på Visa, mens jeg stadig boede i Aalborg, men det er jo ved at være flere år siden nu :)

Maden ser dejlig ud på billederne. Ligger der stadig den lille juicebiks i Kennedy-centeret. Det lavede altså noget killer-juice :)

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

Lise B sagde ...

Trine: Ja det kan jeg godt forstå ;)

Bitten: Jeg har kun prøvet det den ene gang, men selvfølgelig vil der være gange det er bedre end andre :)Uhm, kunne jeg også godt forestille mig var lækkert. :)

Sofie: Nemlig! :)

Stine: Haha nej bare vissen ;) Det var en herlig aften.

Anne: Ja det er et hit, flaskeøl til 12 kr er bare lige mig ;) Hehe..

Anita: Okay, hvor sjovt :) Nja det er vidst ikke den samme der ligger der mere, men de har juice dernede. Kommer bare ikke så tit i den ende af Aalborg ;)

/Lise

Rami Najmi sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.