tirsdag den 29. marts 2011

H&M køb

Har lige hentet dette på posthuset idag. Glæder mig til vejret tillader at jeg hopper i jeansene, toppen og de fine koralfarvede sandaler. I øvrigt var jeg inde i H&M idag for at købe gave til min smukke niece, og da jeg betalte fik jeg et gavekort på 50kr. Bare lige et tip for jer der (også) handler i børneafdelingen, for det var vidst kun der man fik det. :)

/Lise

7 kommentarer:

Xenia sagde ...

Iih, jeg bliver helt forårsglad af at kigge på de sandaler. Skøn farve! Så må sommeren - eller i hvert fald foråret - godt se at komme ;)

Miss A sagde ...

Hej Lise B :)

Hvor ser det fint :) Så er du ved at være klar til sommeren kommer.

Og det er hyggeligt at se de små cupcakes i karmen :)

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

Trine sagde ...

Skøn pakke at hente, det er lige til at blive i sommerstemning af sandalerne! Jeg har også hentet min pakke idag, der er ikke noget bedre end en lille levering fra h&m :-)

Louise Cecilie sagde ...

De leo sko er så lækre! Overvejede at købe dem men gjorde det ikke da jeg synes jeg har for mange sommersko :D

Fru H-T sagde ...

Den er simpelthen bare så fin den der top! :D

Stine K.A. sagde ...

Hov, det er da vist min bestilling du har modtaget der?! ;) Det er i hvert fald ting, jeg også har et meget godt øje til :p Og det kunne jo være, man skulle ned i H&M og prøve lykken i børneafdelingen ;)

Lise B sagde ...

Xenia: Ja ikke, synes de er super fine, og så passer de lige præcis. :)

Anita: Hehe jep, er klar til de 17 grader på lørdag! Ja ikke, de er også meget sommerlige.

Trine: Ja meget, blev også helt glad! Ja de bliver fab på brune sommertæer. :)

Louise Cecilie: Jep er også rigtig glad for dem, men så også at de havde nogen inde i Aalborg. Så kan du jo prøve dem alligevel hvis det er ;)

HT: Tak, har købt den i 40 så den er lidt oversize, og kunne godt forestille mig den sat sammen med jeansene og leoskoene. :)

Stina: Ja det er det muligvis, men jeg beholder den! ;) Jeg brugte også den der 20% kode, så det blev jo rimelig biligt ;)

/Lise