lørdag den 23. juli 2011

Blog award fra søde Rikke

Jeg har modtaget denne blog award fra søde Rikkepigen. Tak for det, din søde tøs. Så nu får i lov at høre lidt mere om mig ;)

Reglerne ved modtagelse af awarden er som følger:
1. Man skal linke til den, man har fået awarden af.
2. Man skal sende awarden videre til 5 bloggere, der har færre end 100 læsere.
3. Man skal besvare 5 spørgsmål

Spørgsmål 1 - Hvorfor begyndte du, at blogge?
Jeg fulgte en del blogs, og elsker at lave mad og købe alle mulig finurlige sager. Så jeg tænkte jeg gerne ville dele det hele med jer allesammen! Og idag er jeg kommet op på 80 læsere! Og det er selvom jeg kun har haft bloggen siden 1. januar i år! :) Tusind tak til jer allesammen, hvis ikke det var fordi i læste med ville det jo slet ikke være sjovt! :) - Men jeg ville nok gøre det alligevel ;)

Spørgsmål 2 - Hvilke blogs følger du?
Puha det er efterhånden en del. Men elsker især blogs der handler om folks hverdag, hvad de spiser, køber og griner og græder over. Så personlige blogs er i hvert fald en favorit!

Spørgsmål 3 - Favoritfarver?
Sort og lilla :) Er bare ikke til det der med gult, jeg ligner simpelthen jeg ved ikke hvad i det! Hehe

Spørgsmål 4 - Favoritfilm?
Puha det er jo svært. Men klassikere som HP filmene og Ringenes herre er helt sikkert nogle af mine favoritter. Men danske film er nu også godt! Men jeg ser faktisk ikke så mange film, bare stik mig venner boksen så er jeg glad :D

Spørgsmål 5 - Hvilke lande ville du helst besøge og hvorfor?
Jeg har sat mig et mål for livet, og det går ud på at besøge så mange lande i verden som overhovedet muligt. Som det ser ud lige nu er planen at jeg skal til Afrika næste efterår og i foråret skal jeg i praktik, som jeg ligeledes regner med at tage i udlandet. Forhåbentligt Kina eller et andet sted i Asien, da det er en helt fantastisk anderledes kultur. Har været i Kina tidligere, og det var så fantastisk en tur!

Og det er så her jeg skal sende awarden videre til en helt masse søde mennesker:


By the way har jeg så lige arbejdet 11 timer idag - katjing!

/Lise


4 kommentarer:

Stine K.A. sagde ...

Hey, det er jo mig :D Mange tak! (:

Lise B sagde ...

Det er nemlgi lige præcis det det er ;)

/Lise

Rebelsig sagde ...

Tusind tak :) Vil besvare den når jeg får tid imorgen :) God mandag!

Rikke Rasmussen sagde ...

Hej søde Lise !

Vil du ikke sende mig en mail til rikkerasmussen87@gmail.com - så kunne vi evt skrives ved om den bloggerfest, for syntes helt sikkert det kunne være fedt :) Eller er du at finde på Facebook, så kunne vi evt skrives derinde?

Knus