søndag den 13. marts 2011

Pizza heaven!

Med kylling, peberfrugt og tomat

Tarte Flambee og pizza bianco
Mums, hjemmelavet pizza med grovbund og lidt forskelligt fyld. Er blevet ret glad for tarte flambee med cremefraiche, masser af løg, bacon, muskatnød og god ost så det kom der på den ene halvdel, den anden halvdel blev med cremefraiche, TYNDT skåret kartoffel, masser af timian og god ost.

Pizzabund
2 store pizzaer

Ingredienser
3 dl lun vand
1 spsk salt
25 g gær
2 dl fulkornshvedemel
2 dl durum
ca 4 dl hvede mel

Opl´øs gæren i vand sammen med salt. Rør først fuldkornshvedemel og durum i og derefter hvedemel. I skal muligvis bruge enten lidt mere eller lidt mindre hvedemel, men bare så meget at den kan æltes godt sammen. Derefter lad den stå og hæve lunt i ca. 1 time. Rulles ud til 2  pizzabunde og bages med fyld i 15 min ved 225 grader. Mærk om bunden er sprød, det er så vigtigt! :)

Den sidste pizza jeg lavede var med kyllinge filet fra fyldt kyllingebryst fra den anden dag, fintskåret peberfrugt, tyndskåret tomat, løg, en god købe tomat sovs, revet ost og oregano.

Bon appetite!
/Lise

3 kommentarer:

lise sagde ...

my oh my, det ser godt ud :) jeg fik også pizza i weekenden. Hilsen lise (navnesøster)

Miss A sagde ...

Hej Lise :)

Umm pizza.. Din ser virkelig lækker ud :)

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

Lise B sagde ...

Hej navnesøster, jamen der er da helle rikke noget bedre end hjemmelavet pizza med det helt rigtige fyld. :)

Hej Anita, tak skal du have, har lige spist rester til frokost, var bestemt heller ikke dårligt :)

/Lise