søndag den 13. marts 2011

Den som dræber


"Den som dræber" handler om jagten på den allermest frygtede af alle mordere, seriemorderen. Drabsafdelingen hos Københavns Politi er omdrejningspunktet, og da afdelingen pludselig står med en usædvanligt svær sag, indkaldes forstærkning til gerningsmandsprofileringen. Udsnit fra omtalen på tv2.

Jeg synes i hvert fald det lyder meget spændende og skal bestemt se det lige om lidt, hvad med jer, skal i se den som dræber på tv2? Det er en serie med 10 afsnit og vil blive sendt de næste 10 søndage.

/Lise

4 kommentarer:

Nimas sagde ...

Har lige set den!! :D Sh****t jeg blev altså lidt bange (fløjter lidt flovt) :o) Men den virker så spændende!! Skal huske at se det næste søndag! Elsker sådanne serier! Især Bones er hit her hjemme :)

Kh

Sasha

Lise B sagde ...

Ja jeg synes godt nok også den var super spændende, måske endda mere end jeg havde forventet. :) Ja jeg elsker også kriminal serier, synes de fanger en så meget!

/Lise

Miss A sagde ...

Hej Lise :)

Min kæreste og jeg endte også foran "Den som dræber", selv om vi havde aftalt, at det skulle vi ikke se.

Men vi måtte begge efterfølgende indrømme, at det første afsnit faktisk havde været super spændende. Så vi hænger jo nok på igen næste søndag :)

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

Lise B sagde ...

Ja det var super spændende, jeg skal i hvert fald følge med :)

/Lise