onsdag den 20. juli 2011

Pulled Pork


Uhm hjemme ved min mor og onkel Einar lavede de disse lækkerier den anden dag. Den "itutrukne gris" var en variant af denne, men som jeg kender onkel Einar var der mere spice i ;) Den "marinerede" i rubben i 24 timer og blev derefter stegt i den famøse røgeovn i 18 timer, herre jemini! Den virkelig lækre barbecuesovs er vidst tilgængeligt på webers hjemmeside hvis man er medlem der, hvilket kære onkel E selvfølgelig er. Bollerne er fra en af AMO kogebøgerne og hedder "grove brunch boller" deri. Coleslawen er fra suveræne salater. Dette blev en noget kun misk mask at en indlæg, men regner ikke med jeg nogensinde kommer til at lave dette, det overlader jeg det nogen andre :D

/Lise

4 kommentarer:

Frk.B sagde ...

Shit, det ser lækkert ud! Tror aldrig at jeg får mig taget sammen til at lave sådan en omgang gris :P

Trine sagde ...

Det ser jo også alt for lækkert ud! Men det er godt nok lang tid at bruge :P

Frk Seistrup sagde ...

Mmmh det ser lækkert ud :) Bliver helt sulten.

/Clara
frkseistrup.blogspot.com

Lise B sagde ...

Nej frk B. det havde jeg heller ikke forestillet mig blev en af de ting jeg skulle smage, men godt man har nogen foretagsomme folk i familien ;)

Ja altså arbejdsindsatsen er jo egentlig ikke så stor. marinere, tænde grill og holde liv i den ;) Hehe. men forstår udemærket hvad du mener :)

Hehe kan jeg godt forstå Clara. og velkommen til, genkender dig ikke umiddelbart, men vil da lige tage et look på din blog :)

/Lise