onsdag den 23. marts 2011

Søde søde jer!


Ej hvor er jeg glad for at jeg har såå mange faste læsere! 40 stk siden den første januar. :) Jeg vil gerne høre jer om der er noget i mangler her på bloggen? Om i er tilfredse som den ser ud, eller i kunne være interesserede i nogle flere billeder, bolig indlæg eller fx flere billeder af den mad jeg laver? :)
Hvad kunne i tænke jer søde piger? :)

/Lise

7 kommentarer:

Bettina sagde ...

Hejsa.. Super hyggelig blog,dejlig dejliiiiig at se andre aalborg piger:) har tilmeldt mig som fast læser. glæder mig til at læse mere, håber du har lyst til at læse med hos os, også??

-Bettina

http://lifeloveandlooks.blogspot.com/

Stine sagde ...

Jeg synes du skal skrive om lige præcis det, du har mest lyst til. Så bliver det mest ærligt og personligt :)

Fru H-T sagde ...

Jeg er meget tilfreds, så fortsæt endelig som du bedst kan lide det! :)

Lise B sagde ...

Bettina: Tak skal du have, ja jeg følger også med lidt af de aalborgensiske piger. :) Vil da lige smutte ind og kigge :)

Stine: Tak, det gør jeg også, men kunne jo være i ville se nogle flere billeder eller noget som ikke ændrede den måde jeg skriver på :)

HT: Tak skal du have :)

/Lise

Stine sagde ...

Jah... generelt kan jeg godt lide billeder, men helst ikke alt for mange på én gang. Jeg synes nu det er fint som det er :)

Miss A sagde ...

Hej Lise :)

Tillykke med de 40 læsere :)

Du skal bare skrive det, du har lyst til. Jeg kan godt lide alt fra mode, hen over hund, og til opkrifter. Og jeg elsker, når du lægger en kommentar på min profil :)

Du står ikke på min liste over faste læsere :( Men jeg kan se på din blogliste, at du er tilmeldt. Det er meget mærkeligt

Måske kunne du lave lidt layout for at vise personlighed. Men for det meste, så glæder 'less is more'.

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

Lise B sagde ...

Tusind tak Stine :)

Anita: Tak skal du have, jamen tror det er fordi jeg ikke har billede på, kan ikke få det til at virke, så kommer man ligesom bag i køen ;)

Ja, jeg er bare så skidt til sådan noget ;)
Hehe..

/Lise