lørdag den 30. juli 2011

Berlin Berlin Berlin

 
Source
 Håhå, så er der ikke såå længe til at turen for mit vedkommende går til Berlin, er åbenbart helt vild med at drage til Tyskland i år, jvf. disse posts. Min søde veninde og jeg tager med toget derned og skal bo på hotellet HER. Der skulle eftersigende ikke være særlig langt fra hotellet til u-bahn og ca 10 min derfra til midtbyen. Jeg glæder mig såå meget! Har i nogle gode tips til Berlin? Har godt nok lånt halvdelen af biblioteket med bøger om Berlin, men lidt personlige tips ville være dejligt. :)
/Lise

9 kommentarer:

Jill sagde ...

Uh Berlin er en skøn by!!! Jeg har ikke så mange andre tips end, at du bare skal nyde det fuldt ud hehe

Newyorkerbyheart sagde ...

ÅH, rigtig god tur, jeg er ret vild med Berlin og jeg tror vi skal derned igen næste år :-) Det ser ud til at være et lækkert hotel I skal bo på :-)

Jeg har skrevet lidt om vores ture til Berlin her: http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2009/10/berlin-1-okt-4-okt-2009.html og http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2008/10/storbyferie-berlin-del-3.html og http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2008/10/storbyferie-berlin-del-2.html

Mange hilsner
Birthe

Lise B sagde ...

Ja det håber jeg Jill, glæder mig så meget! :)

Åh tusind tak Birthe, dem vil jeg da lige kigge igennem :)

/Lise

Thomas Saugstrup sagde ...

Hej Lise,

Jeg arbejder på at få www.berlintips.dk op at køre, så jeg vil med glæde bidrage med et tip eller to. Lad mig høre indenfor hvilken genre tippet skal være, og så lover jeg at det kommer på siden indenfor to dage :)

Iøvrigt kan se se at Reichstag står på din liste i et andet blogindlæg. Hvis i vil besøge kuplen skal i pga. øget terrorberedskab anmelde jeres besøg på deres hjemmeside på forhånd.

De bedste hilsner,

Thomas
Berlintips.dk

Piskeriset sagde ...

Jeg er misundelig! :-D
Berlin er en fed by. Har kun været der én gang, men det er helt sikkert en by, jeg vil tilbage til. Nu var vi der godt nok ved juletid, så julemarkeder m.m. er ikke relevant, men vi spiste flere gode og billige steder - du kan finde dem ved at klikke på kategorien 'Berlin' på min blog :-)

Lise B sagde ...

Hej Thomas, jamen spændende, jeg tror primært det skal være kultur ting, som fx. rigsdagen man kan se på nogle timer, ellers er gode spisesteder jo heller ikke skidt. Ellers vil jeg da gerne give et par tips når jeg kommer hjem :)

Tak Piske! Det bliver også godt :)
Jamen det vil jeg da lige kigge på, har også set en del spisesteder som jeg tror vil være spændende, men vil da lige kigge :)

/Lise

Thomas Saugstrup sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Thomas Saugstrup sagde ...

Mht. spisesteder er der pakket med dem omrking Kollwitzplatz, som er tæt på jeres hotel. Ellers er Simon-Dach-Str. i Friedrichshain også tæt på og pakket med både mad og danske turister! (Det bliver ikke lige til en enkelt anbefaling, for vil godt lige ud og fange nogle billeder først)

Har smidt to nye tips op - Et til hvordan man kommer op i rigsdagskuplen
og et lille alment tip til hvordan man holder
styr på events i Berlin

Håber du kan bruge noget af det. God tur :)

Lise B sagde ...

Tusind tak Thomas, det er da helt sikkert noget vi skal kigge på :) jamen vil da straks ind og kigge ved dig :)

/Lise