torsdag den 10. marts 2011

Drømmer om..

.. En helt masse lækre sommer agtige accesories og sko fra H&M. Er især helt vild med de koralfarvede og de leopardmønstrede sko, synes de kunne pifte et enkelt look med lyse jeans eller shorts og en hvid tank meget op. Jeg elsker H&M's accesories da de er billige og super fede. Det gør ikke så meget at bruge 80 kr på et par sko hvis kun de er super hotte en enkelt sæson.. (Selvom jeg ofte trodser de dersens modeguruer og bruger mine ting flere år, ha!) Jeg synes det er nice at nogen har penge til at bruge 1500kr på et par farmorblomstrede sko, men i min verden lyder 80kr bare meget bedre.. Eller hvad siger i? Jeg vil i hvert fald hellere have mine basic tee's osv i en bedre kvalitet. Men H&M, jeg er din sucker! :)

Uh havde dejlig kaffe dat emed min mor på Klostertorvet idag. Udover min "dumme" mor tager på skiferie til Østrig imorgen. Gad jeg nu godt, hvis det ikke lige var fordi jeg skal skrive opgave næste uge..

Hav en dejlig torsdag, og husk at weekenden er liige rundt om hjørnet :)
/Lise

6 kommentarer:

Miss A sagde ...

Hej Lise ;)

Ej, Klostertorvet.. Jeg savner Klostertorvet, der er virkelig en hyggelig café, hvor der altid er god stemning..

Jeg ved lige, hvad du mener.. Jeg er også vild med H&M..

Hav en god aften..

De bedste hilsner fra
Anita
http://livogmad.blogspot.com/

Lise B sagde ...

Ja det er såå hyggeligt, og til en rimlig pris, synes jeg :)
Jamen helt ærlig så tror 80 % af mine garderobe er fra H&M. ;)

Linelu sagde ...

Klostertorvet, slet ikke dårligt :) Vil vove påstå de laver Aalbors bedste nachos!

Louise Cecilie sagde ...

Jeg er helt enig med dine orde om H&M accessories! De er altid SÅ lækre og billige! Køber altid ting derfra :)
Er specielt vild med de leopard & blomster sko!

Stine sagde ...

Jeg køber aldrig sko fra H&M, fordi jeg har lidt problemer med skinnebensbetændelse, og jeg tror ikke deres sko har god nok stødabsorbering, og da slet ikke dem til 80 kr. Det er lidt træls, for de laver så mange flotte sko! Til gengæld køber jeg mange billige kjoler fra H&M efter samme princip. Hvis jeg ikke bruger den så meget, så gør det ikke noget, fordi den kun har kostet 100 kr :)

Lise B sagde ...

Line: Jamen det har du helt ret i, men deres chokoladetærte er bestemt heller ikke dårlig ;)

Louise:Ja præcis, også kan man få lidt mere for pengene :) Er også helt forelsket i leopardskoene, dem må jeg altså have fingrene i!

Stine: Det kan jeg også sagtens følge dig i, men jeg har heldigvis ikke problemer med sådan noget. Jamen alt H&M er jo næsten fantastisk, altså meget svingende kvalitet, men sådan er det jo når det er det man betaler for :)

/Lise