lørdag den 5. marts 2011
Ande quesadillas!
Mums, der er ikke noget mere lækkert end quesadillas med smeltet ost, salsa og noget lækkert mørt kød, her i form af tynde skiver andebryst. Man kan sagtens lave dem med en rest kylling eller oksekød. Serveres gerne med en grøn salat og en god klat creme fraiche.
Ande quesadillas
1 pers
Ingredienser
2 tortillas
½ andebryst
2 spsk salsa
Ost, revet eller i skiver
Man kan vælge at lave sammenklappet quesadillas som på det nederste billede, eller også lægge 2 tortillas sammen om fyldet. I hvert fald smøres en tortilla med salsa, skiver af and lægges på og til sidst ost. Enten foldes tortillaen om halvdelen af fyldet, eller der lægges en tortilla mere ovenpå alt fyldet. Steges på en tør, meget varm pande 2-3 min på hver side - velbekomme.
/Lise
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
6 kommentarer:
Hej Lise :)
Den ser godt nok lækker ud, den lille frækkert der :)
De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad
Tak skal du have Anita, de smagte også godt :)
Hej
Jeg prøvede din mexicanske lasagne her til aften med stor succes. Nu har jeg en rigtig stor portion til overs - ved du om det kan fryses?
Hej :)
Jamen det gjorde jeg, det er jo lidt ligesom almindelig lasagne, at man nok i hvert fald kan regne med den kan holde sig 1-2 mdr på frys. Dejligt du kunne bruge opskriften :)
Uhmm, de ser lækre ud!! Har aldrig fået dem med and, det må da prøves :-)
Mange hilsner
Birthe
Jag havde en rest af det, så det var oplagt at prøve og ret lækkert :)
Send en kommentar