onsdag den 23. marts 2011

Champignon pasta



Mums det her er gode sager hvor man slet ikke mangler kød. Inspirationen er fundet hos Acie og Sofie, men lavede det lidt anderledes. Men kan stærkt anbefales.

Champignon pasta
2 pers

Ingredienser
Grov spaghetti nok til 2 pers
200 g champignon
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk sesam
salt, peber
1 spsk friskost
revet parmesan
purløg eller rucola

Sæt spaghettien over, og begynd at snit grøntsagerne, champignon i skiver og lør og hvidløg finthakket. Dette steges sammen med sesam i lidt olie og krydres med salt og peber. Når spaghettien er færdigkogt slukkes for panden og der i blandes friskost og kogt spaghetti. Server med friskrevet parmesan og purløg.

Både Acie og Sofie bruger rucola, men det havde jeg ikke, så "nøjedes" med masser af purløg, og det var super lækkert. Jeg kan godt lide den cremede konsistens man får ved at tilsætte friskost eller flødeost.

/Lise

6 kommentarer:

Xenia sagde ...

Hæ, det er skægt, jeg så det også hos Sofie og syntes det lød lækkert. Og det ser da også sådan ud. Normalt er jeg bare ikke så meget for champignoner i store mængder - det bliver ligesom for... svampet. Heh...

Unknown sagde ...

Nej kender godt det der med det svampede! Men jeg stegte bare champignonerne ved høj varme, så bliver de knap så svampede synes jeg :)

/Lise

Bettina sagde ...

Ej MMMh, det skal helt sikkert prøve og laves, jmeg elsker bare champignon:D

-Bettina

http://lifeloveandlooks.blogspot.com/

Miss A sagde ...

Hej Lise :)

Sikke en dejlig og nem ret.

Den er hermed skrevet på min to-do liste :)

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

Anonym sagde ...

Uhmmm, ligner en ret for mig :-)

Mange hilsner
Birthe

Unknown sagde ...

Betina: Den var også super lækker, og meget simpel at lave. :)

Anita: Det lyder godt :)

Birthe: Hehe godt der er nogen der kan bruge det man laver til noget :)

/Lise