lørdag den 12. marts 2011

Fyldt kyllingebryst


Mmh der er ikke noget bedre end fyldt kyllingebryst! Der var ikke sundhed på skemaet igår så det blev serveret med Pommes Lyon (rema 1000) og en rimelig fedtfattig bearnaise sovs (ikke sauce!).

Fyldt kyllingebryst
3 stk

Ingredienser
3 kyllingebryst
6 spsk rød pesto
1 kugle mozarella
6 skiver bacon

Skær en dyb lomme ind i siden af kyllingebrystet, fyld med 2 spsk rød pesto, 2-3 skiver mozarella og læge så bacon ovenpå krabaten. Bages i ovnen 20-25 min ved 200 grader.

Plejer at servere en god grøn salat med feta til, men min veninde og jeg var bare dovne igår ;)

/Lise

5 kommentarer:

Miss A sagde ...

Hej Lise :)

Det ser syndigt og weekendagtigt ud :)

Jeg håber, at I havde en dejlig aften..

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

Stine sagde ...

Lyder lækkert og nemt. Det må jeg prøve en dag, frem for bare almindelig stegt kylling :)

Lise B sagde ...

Anita: Det var super lækkert, det havde vi bestemt med hyge, cola og x factor :)

Stine: Det er det bestem også, og man kan jo fylde dem med alt, feta og persille, soltørrede tomater og revet ost, ja alt muligt :)

/Lise

Maria sagde ...

Jeg elsker fyldt kyllingebryst. Plejer at putte blåskimmelost eller frisk mozzarella i og svøbe dem i parmaskinke. Det smager altså også mums!

/Maria

Lise B sagde ...

Hej Maria, jeg det kunne jeg godt forestille mig. Jeg havde desværre kun bacon, og med min dumme gasovn bliver det ikke altid helt sprødt ;)
/Lise