fredag den 4. marts 2011

Asiatisk andebryst

Uhm!
Asiatisk andebryst

Ingredienser
1 andebryst
Saften af 1 lime
2 spsk soya
1 stykke frisk ingefær
1 fed hvidløg
evt 1 tsk flormelis
Lidt tørret eller frisk chili

Marinaden røres sammen med de meget finthakkede ingefær og hvidløg. Rids andebrystet ned til kødet og lad det marinere i minimum 1 time. Jeg vil foreslå man udelader flormelisen, da anden fik en meget mørk overflade, men dog smagte super godt. Man skal bare være opmærksom på det. Inden andebrystet blev stegt hældte jeg marinaden fra og duppede kødet tørt. Gem marinaden til grøntsagerne. Jeg stegte andebrystet ca 10 min på hver side, og serverede det med lynstegte grøntsager.

Lynstegte grøntsager

Ingredienser
1 gulerod
1 løg
1 fed hvidløg, finthakket
1 frisk chili, finthakket
Marinaden fra anden
saften af en halv lime

Det grønne skæres i tynde stave. lynsteg chili og hvidløg i ca 2 min i marinaden. Steg resten med og steg i 3-4 min ved høj varme og dryp til sidst limesaft over. Velbekomme.

Det var super lækkert og meget enkelt. Jeg havde et ret stort andebryst, så jeg nøjedes med at spise halvdelen, så den anden halvdel blev brugt til ande quesadillas.

/Lise

4 kommentarer:

Lisa // Så gik der tid med det sagde ...

uhm, det ser virkeligt lækkert ud. Helt klart en opskrift der skal afprøves en dag i den nærmeste fremtid :)

Anonym sagde ...

nej, hvor ser det godt ud :-)

Mange hilsner
Birthe

Rikke Rasmussen sagde ...

Nej hvor ser det godt ud Lise .. Tommep op til dig :)
Det må jeg prøve en dag ..
God weekend

Unknown sagde ...

Lisa: Tak skal du have, det smagte også lækkert og var super nemt.

Birthe: Tak skal du have, dejligt med feedback fra en "stor" madblogger som dig :)

Rikke: Tak skal du have, det synes jeg du skal prøve.

God weekend til jer alle :)
/Lise