søndag den 31. juli 2011

Sikke noget vejr!

Ja min veninde og jeg var ikke såå heldige med vejret idag. Vi lavede en lækker ceasar salad, som vi sad og spiste i solen da vi besluttede os for at gå en god tur nu vejret var så lækkert. Vi fik ikke gået særlig langt før det trak lidt op, men vi ignorerede det og tænkte at det nok driver over. Meen pludselig stod det vitterligt ned i stænger, men vi fandt ly og stod til det stilnede lidt af. Men nej nej det skulle da ikke sådan lige holde op med at regne så det endte med vi ikke var helt tørre da vi kom hjem ;) Godt der i det mindste var lunt.

Jeg har by the way endelig fået sommerferie, så nu skal de næste 3 uger nydes inden jeg starter på studie igen d. 22. august.

/Lise

5 kommentarer:

Anna Banana Butterhair sagde ...

Ja det kom også lidt bag på os det der regnvejr. Kæresten og jeg startede ellers dagen med at snakke om at tage en tur til stranden fordi vejret så så dejligt ud. Strandturen blev så lavet om til en cykeltur til Dall Villaby, som så igen blev lavet om til en tur ind til byen efter ParadIS :) Men indne vi havde fået snøvlet os ud af døren stod det også ned i stænger her i Vejgaard :) Og det endte med at jeg bare kørte (i bilen!) ned til nærmeste Spar efter slik - masser af slik! (Hvorfor er det i øvrigt at man altid får s¨stor trang til slik når det regner så meget?). Cykelturen fik vi så da det klarede op i eftermiddags - meget rart efter alt det slik :)

Ungersvenden sagde ...

Hej

Det er træls, når regnen sådan kommer bag på en og ubelejligt.
God ferie.

- Ungersvenden

Line sagde ...

Det var da surt at regnen skulle komme imens I var ude.. Men er det ikke ofte sådan, at regnen kommer uventet?
Lidt længere nord på i Frederikshavn var der dejligt vejr igår og ingen regn :D

Anne sagde ...

Godt vi har haft så skønt et vejr i dag så :)

Og hvor dejligt med ferie nu! :D

Lise B sagde ...

Ej Anna, det var da irriterende, jeg gik bare hjem på sofaen og læste indtil det klarede op, det var lige til at overskue ;)
Haha kender godt det med slikket, men jeg har en glimrende slikbutik ca 200 meter fra hvor jeg bor, både godt og skidt skal jeg sige dig ;)

Hej undersvenden :)
Ja det er da virkelig irriterende, men nu har der jo været strålende vejr de sidste par dage, så jeg er glad igen, og tusind tak :)

Regn kommer altid mega ubelejligt, det er ikke tit man sidder indenfor og tænker hvor er det hyggeligt det regner!

Ja det er da skønt, ja tro mig jeg nyder det så meget! :)

/Lise