fredag den 22. juli 2011

Av mit hovede!


Åh puha det var en hård bytur igår. Vi havde en super hyggelig aften med lækker mad, men havde dælme glemt mit kamera, hvilket var en skandale, men kan da fortælle lidt om menuen! ;) Vi fik lakse/reje tallerken med godt brød til. Til hovedret et lækkert kalkun/pastafad med spinat og en tomatsalat, mh! Og til dessert (da vi var lidt fulde) fik vi en tynd brownie med jordbær fromage og chokolate chip! MH!

Men puha vi havde en kanon god aften med masser af veninde hygge, dans og alkohol ikke mindst. Og har så til gengæld ikke haft det helt så skidt som idag i laang tid. Og det er sgu ris til egen røv fordi jeg skal arbejde fra 5:30-9:30 og igen fra 12:00-19:00, så hurra for dobbelt vagter (og knald gode penge!)

Ovenstående er essensen af mit madindtag idag, da jeg først var kommet til mig selv vel at mærke. Jeg fik byens bedste hot sandwich med kylling, parma, cheddar og rød pesto nede fra nadias! Så luner de den og putter salat i bagefter, mums! og nu her går tiden med lidt bland selv slik!

/Lise

4 kommentarer:

Trine sagde ...

Uhm skøn tømmermændsmad!! :)

Rikke Rasmussen sagde ...

Ja, sikke da en lækker anretning :) - Sikkert god mod tømmermænd ..
Men menu'en du beskriver lyder dælme også lækker - ærgerligt du glemte dit kamera :(

Forresten Lise - Jeg har sendt dig en blog-award .. Kig på min blog, for at se nærmere :)

/Rikke

Bettina sagde ...

Pyhhhhha lyder som en hård tur :P haha det altid træls når man bliver straffet dagen efter, men har man haft en god tur , er det somregl det hele værd :P God arbejdslyst idag.. kram

Lise B sagde ...

Ja Trine var bare så bestemt det jeg trængte til! ;)

Hvor er du sød Rikke, har lavet den :D Ja det var så godt mod tømmermænd, var godt nok bare slkidtmas!

Det var såå hårdt. Men idag har jeg arbejdet fra 05.30 til 19.00, dog med 2 timers pause, fuuck det var hårdt! Åh tak søde Bettina, jeg er stadig i live ;)