onsdag den 13. juli 2011

Så så man lige mig


Løbe 3 km OG cykle 15,5 km igår, samt gå tur med en veninde og rydde op i hele lejligheden. Så mangler jeg lige at udnytte min fridag idag til at vaske lidt mere tøj og gøre rent.
Som afslutning på dette kommer min skønne veninde som jeg skal lave lækker risotto til, også skal vi i skovdalen og se Klovn - the movie til zulu sommerbio! Yay! Jeg bliver på en eller anden måde super effektiv når jeg har fri, ved ikke om jeg bare får samvittighed når jeg sidder stille, det er nok egentlig det. Skal i fra Aalborg til sommerbio i aften? :) Kunne være hyggeligt at hilse på nogen af jer. :)

/Lise

3 kommentarer:

Bettina sagde ...

uh du forstår da at udnytte din fritid ordentligt ;) jeg savner lidt energi, er røget i et hul efter jeg blev fyret :( Uhh skal måske derud, afhængiger lidt af vejret, så måske render vi på hinanden???

Lisa Sandra Hansen sagde ...

Hold nu op hvor er der gang i dig! Sejt gjort! Du må gerne telepatere lidt af al den energi til Odense i dag :)
Selvom jeg egentligt godt kan tillade mig at holde fri i dag. Alle mine projekter i denne uge, er faktisk allerede færdige.

Der er desværre lidt langt til Aalborg for mig, kunne ellers være super hyggeligt at møde dig :) God fornøjelse i aften!

Lise B sagde ...

Jamen ved heller ikke hvad der går af mig Bettina, det er helt fjollet. Det kan jeg godt forstå søde, det må også være træls. Var selv inde i lidt af en gråzone dengang jeg flyttede hjemmefra, hvor man bare ikke gider noget, og jeg syntes det var stressende hvis jeg havde de mindste planer, men der er lys for enden af tunellen :) Kunne være fedt hvis du kom! :)

Hehe ja der er nu nok lidt for langt alligevel. Skal forsøge at kanalisere lidt energi din vej ;) Men ja kunne have været rigigt hyggeligt :)

/Lise