mandag den 25. juli 2011

IKEA

Source


Hehe jeg var en lille smule i IKEA idag med min veninde. Og hold da op hvor er jeg blevet god til det! Kom af med 73kr for de mest nødvendige ting. Hvor er jeg dog blevet fornuftig (eller syg). Men ja købte faktisk ikke noget der fortjener et billede. Har været helt done idag efter relativ hård arbejdsweekend, og så skal jeg arbejde igen imorgen. Imorgen skal jeg desuden lave flødekartofler med selvsamme veninde, det er old school! :)

/Lise

8 kommentarer:

Anne sagde ...

Flødekartofler og Ikea - I like! hehe ..
Jeg elsker at man kan få de mest basale ting så billigt i Ikea, for synes faktisk at kvaliteten er OK.. Jeg elsker især deres køkken afdeling :) og hvis jeg kunne sy, så ville jeg helt sikkert også elske al deres stof..

Håber dig og veninde får en dejlig aften i morgen :)

BRUUN by BRUUN sagde ...

Er også blevet MEGA god til at handle i IKEA. Kiggede derude 2 gange inden jeg flyttede ind i mit nye hjem, og brugte den ene gang 0,- og den anden gang 40,- (til blå poser der skulle transportere mit tøj ;-))

Men ELSKER IKEA, og den har da fået revanche siden, på budget, dog :-)

/Linda

Rikke Rasmussen sagde ...

Mmmh - flødekartofler, det går man dælme aldrig fejl af :)

Anna Banana Butterhair sagde ...

Uhmm flødeboller :) Det vil jeg glæde mig til at læse mere om. Har nemlig en plan med min storebror om at vi skal kaste os ud i det når han får hans røremaskine hjem fra reperation :) Så satser på du kommer med en masse gode fifs :)

Lisa // Så gik der tid med det sagde ...

Hvor er du sej!
Sidst jeg var i IKEA, fik jeg også kun købt de to ting jeg skulle have. Ret vildt alligevel, da man jo MEGET nemt kan blive indfanget i en verden af "det er jeg nødt til at eje" i IKEA ;)

Flødekartofler! UHM! Intet mindre end.

Bettina sagde ...

IHHH ha gid jeg kunne styre mig når jeg er i IKEA, kan du ikke lære mig det?? Finder altid 17 ting jeg mangler, og som jeg sikkert godt kunne leve uden og det altid småting, haha :D BTW Sku du ramme gaden onsdag, er vi nogle tøser der skal derind, så kig forbi til en drink vis du gør det :o) Gerne i de lyserrøde gummistøvler.. haha det var såååå hyggeligt :D

Sofie sagde ...

Sådan! Godt klaret :)
Jeg glæder mig til den dag det lykkes for mig ;)

Unknown sagde ...

Hehe ja Anne, to meget gode ting på 2 dage! Yeah! Ja skulle også bare have en par opbevaringsæsker til mad :D Det havde vi :D

Ikea er også noget af det bedste Linda! F*ck du er god! Så god bliver jeg nok desværre aldrig. man kan jo altid bruge et eller andet derude fra ;)

Nemlig nej søde, deet er såå godt! Og relativt nemt :) Meen knap så sundt ;)

Hvor er du sød Anna, men skrev godt nok flødekartofler :D Men det der med flødeboller skulle ikke være så svært, siger min kloge mor ;)

Kender det godt Lisa, man kan pludselig synes at underlige kroge til ens køkkengrej er noget man faktisk ikke kan leve uden ;)

Eij hvor hyggeligt søde Bettina, men jeg skal desværre arbejde allerede 6:30 torsdag morgen :( Men kunne da overveje at drikke en enkelt øl ;) Men tror de lyserøde røjsere bliver hjemme :D Men tror måske jeg rammer die strasse på lørdag :) Der får heldige jeg nemlig ferie!! Men skal nok oplære dig i ikea tricksene. man skal bare være så sulten man nærmest løber igennem for at kome ud og få en hotdog, haha!

Bare rolig sofie, lige pludselig så klarer du det ;)

/Lise