onsdag den 6. juli 2011

Pasta med friskost og tomat


Om sommeren synes jeg ikke der er noget mere lækkert end en lun pasta ret, ikke brandvarm, men bare lun! Dette er en hybrid mellem en pastaret med friskostsovs og pastasalat. Nemt, billigt og godt.

Pasta med friskost og tomat

Ingredienser
200 g tørrede grovskruer
200 g cherrytomater i kvarte
100 g kyllingepålæg i strimler
3 spsk flødeost light/friskost
3 spsk kogevand
salt, peber
10 cm agurk i tern
50 g feta i tern
1 lille håndfuld persille

Kog pastaen efter anvisningen, og imens de koger blandes friskosten godt sammen med kogevandet fra pastaen. Det bliver en ret tynd sovs, men det er altså meningen. Klargør grøntsager og kylling, og vend pastaen i friskostblandingen. Lad det trække 5-10 min. Bland resten i og server med persille på toppen.

Jeg kogte rigeligt med pasta og brugte resten i en "pastatærte", opskrift kommer imorgen. På den måde er det meget lettere at lave mad på dag 2, og det kan vi lide ;) Der kommer en regnvejrsopskrift senere, eftersom vejret var møg igår! Billeder følger..

/Lise

2 kommentarer:

Sabine sagde ...

Uhm hvor ser det lækkert ud! Tag et smut forbi min nye blog: sabinesverden.dk
Sabine :-)

Unknown sagde ...

Tak skal du have Sabine :) Tror nu jeg læser med hos dig i forvejen :)

/Lise