tirsdag den 10. januar 2012

F*cking 12!


Så er stressen ved at have lagt sig, jeg mangler kun en eksamen imorgen, også er det afsted mod Dubai på torsdag! Var oppe i kommunikation, organisation og ledelse idag og fik f*cking 12! Så nu har jeg godt mod på min eksamen imorgen :) Men åh gud hvor synes jeg dog det er svært at sige farvel/på gensyn til min familie og mine veninder, men især til min mormor som snart bliver 95. Man bliver alt helt nervøs når de får den alder. Så jeg har tudet hver gang jeg har sagt på gensyn til nogen, lille følsomme mig ;)
Og jer skønne læsere, hvor er jeg glad for at ingen er smuttet under min lille blogger pause, håber alt er vel derude! :*

/Lise

24 kommentarer:

Anna sagde ...

high-five! jeg har også lige fået 12 i min afsluttende eksamen. Man får bare så meget mere blod på tanden. Er sikker på det nok skal gå godt for dig i morgen.
Følger dig nu på bloglovin, synes det er nemmere at læse indlæg der

Maj sagde ...

Tillykke - hold kæft hvor er det sejt!

Jeg er desværre ikke så flittig en studerende, studielivet er bare slet ikke mig - glæder mig derfor også sygt meget til praktik!

Kan godt forstå du bliver lidt følelsesladet, det er svært at undgå... specielt med din mormor!

- Maj :D

Lise B sagde ...

Ej stort tillykke Anna, det er da crazy lækkert :) Jeg havde bestemt heller ikke forventede det, jeg gøglede jo rundt som sædvanligt ;)
Tak, jeg håber det :)
Haha, mente også bare at det er dejligt folk ikke har taget min lille pause, så bogstaveligt at de holdt op med at læse med ;)
/Lise

Lise B sagde ...

Taak søde Maj, er også helt oppe i skyerne, men mon ikke jeg består imorgen så jeg bare kan komme afsted :) Nej glæder mig også sygt til at rejse på torsdag, det bliver bare det vildeste :)
Jamen bare kald mig en tudeprinsesse, men sådan er det nok bare :)
/Lise

frk. sveske sagde ...

Stort tillykke, Lise.
Så har al læsningen båret frugt.
Vær du bare tudeprinsesse - det viser bare, at det er mennesker, som betyder noget for dig.
Jeg hænger i hvert fald på herude bag skærmen trods pause fra din side.
Knæg & bræk med i morgen.
- frk. sveske

Sussi sagde ...

WAUW stort tillykke :D og held og lykke med i morgen! :)

Regitze sagde ...

HURRA hvor er det godt gået - stort tillykke! Det er sejt! :-)

Min morfar var 92 da min søster og hendes kæreste tog ud at rejse jorden rundt for anden gang. Han havde besluttet sig for, at han i hvert fald ville overleve deres jordomrejse så han kunne følge med og høre om den da de kom hjem. Så få din søde mormor til at gøre det samme, så er der ingenting at være nervøs for. Gamle mennesker er seje!

KH.

Rikke Rasmussen sagde ...

STORT tillykke søde, du er da bare for sej :) .. Held og lykke imorgen, det skal du nok også klare super flot !
knuser til dig

Lille Lisa sagde ...

Yes hvor er du sej! Stort tillykke Lise! - og rigtig god rejse. Misunder dig kun en anelse ;)

// Lisa

Julie sagde ...

Hvor fedt med 12-tallet. Rigtig godt gået - tillykke :-) Held og lykke med eksamen i morgen og GID det var mig der skulle til Dubai ;-)

Guapizimo sagde ...

Hvor er det bare flot, stort tillykke med det og held og lykke imorgen. Sidst men ikke mindst rigtig god tur til Dubai, der er bare F A N T A S T I S K :D

LeneM sagde ...

Sejt! Tillykke med den flotte karakter! Og jeg håber, at du får en rigtig god tur til Dubai. Det er aldrig rart at sige farvel - så hellere på gensyn :) Men jeg kan godt forstå, at du er bekymret. Hvor længe skal du være afsted?

Mvh
http://www.cravingforbecoming.dk/

Lise B sagde ...

Tusind tak fr. Sveske. Ja det er jo nemlig lige præcis det :)
Tusind tak for det, det er dejligt :)
/Lise

Lise B sagde ...

Tusind tak Sussi, godt med noget opbakning ;) Det gik også fint idag, dog ikke som igår ;)
/Lise

Lise B sagde ...

Tak Regitze, ja håber på det bedste, men hun er bare ikke så fresh som hun plejer for tiden. krydser liv og lemmer for at hun nok skal klare sig og være gode gamle smilende mormor når jeg kommer hjem igen :)
/Lise

Lise B sagde ...

Taak søde Rikke :)
Jeg klarede det også idag, dog ikke helt så godt, gik helt i stå over spørgsmålene de stillede, men hey jeg tager afsted til de varme lande imorgen :D
/Lise

Lise B sagde ...

Tak Lisa, det forstår jeg måske godt :) Der skulle være omkring 27 grader på fredag, hvor jeg har min første dag dernede :)
/Lise

Lise B sagde ...

Tusind tak Julie, tro mig jeg vandrede rundt på min lille lyserøde sky igår frodi jeg var så glad :) Hehe jamen du kigger da bare forbi Dubai! ;)
/Lise

Lise B sagde ...

Åh Guapizimo, du kan tro jeg glæder mig. Har pakket alyting, og fået bekræftigelse på mit visum idag, så alt er bare i den skønneste orden :)
/Lise

Lise B sagde ...

Tusind tak Lene, nej nemlig det er det nemlig ikke. Jamenjeg kommer hjem i midten af April igen. og min søster har termin 1. april, så det bliver så spændende at komme hjem igen også. Tusind tak, glæder mig også som et lille barn til at komme afsted nu :D
/Lise

Bettina sagde ...

Tillykke med 12 tallet søde :O) blir spændende at komme til Dubai, er så misundelig, men du må ikkkk græææææde søde :'( Det kan vi ikke li , selvom det er hårdt og sige på gensyn til alle <3

Anonym sagde ...

Du er VILD! Hjertelig tillykke! Og rigtig god tur :)

Lise B sagde ...

Taak søde Bettina, tudede faktisk også kun da jeg sagde farvel til min søster og min mormor :) Her er så fab og lækkert vejr, we like!
/Lise

Lise B sagde ...

Haha tusind tak dear optimist :D
/Lise