torsdag den 3. november 2011

DUBAI


SOURCE


Som jer der svarede, er det nemlig helt rigtigt at turen for mit vedkommende kommer til at gå til Dubai midt i januar og tre måneder frem. Jeg glæder mig helt sindssygt til et af mit livs største oplevelser! Jeg kommer jo heller ikke til at gå herhjemme i regn og slud (læs SNE), men i Dubai hvor der er en cirka temperatur på 35 grader hele tiden mens jeg er dernede. Hvis nogen af jer har opholdt jer i Dubai vil jeg meget gerne høre fra jer om i har nogle gode tips.
Nu begynder alt det praktiske med vaccinationer, visum(som virksomheden heldigvis står for), rejse/arbejde forsikring, indkøb af sommertøj og at sætte sig ind i en helt anden kultur. Det bliver simpelthen så mærkeligt at skulle være væk hjemmefra i 3 måneder. Men det bliver feedt! :)

/Lise

27 kommentarer:

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Wauv - hvor spændende! Det må godt nok være en vild og anderledes oplevelse!

Lise B sagde ...

Ja det bliver vildt spændende :) Ja det må det næsten blive, glæder mig i hvert fald :)
/Lise

Stine K.A. sagde ...

Hvad gør du så med din hovedopgave, skriver du den om firmaet eller en helt anden virksomhed? Altså når du nu kommer hjem efter 3 måneder, mener jeg (:

Trine sagde ...

Ih hvor fedt! Jeg har været i Dubai, og der er da nogle ting og sager jeg kan anbefale. Har boet i nabolandet Oman (Muscat) i et år, vil anbefale dig at tage et smut dertil og opleve "det ægte" mellemøsten også! Du kan bare skrive til mig hvis der er noget specifikt du vil vide :)

Newyorkerbyheart sagde ...

Hvor FEDT!! Der kunne jeg godt tænke mig at komme til :-)

Mange hilsner
Birthe

Lise B sagde ...

Stine, jeg satser på at skulle skrive hovedopgaven når jeg kommer hjem, men forhåbentlig kunne få skrevet praktik-reflektions tingen mens jeg er dernede :) Men regner bestemt med at hovedopgaven om den virksomhed jeg skal ned til :)
/Lise

Lise B sagde ...

EJ hvor spændende Trine :) Det vidste jeg slet ikke, jamen det vil jeg helt sikkert gør for jeg skal da helt bestemt ud at se mere end bare Dubai :) Ja Dubai skulle jo være noget nyt, men er nu sikker på at det er ganske fantastisk, især mht min uddannelse :)
/Lise

Lise B sagde ...

Ja Birthe det bliver så vildt, jamen vi holder da bare et bloggertræf i Dubai ;) Hehe
/Lise

Trine sagde ...

I Dubai skal du ihvertfald prøve at det nye og vilde: Mall of the Emirates, indendørs ski og sådan - kan helt klart anbefale dig at køre til Oman: smukke naturoplevelser, autentisk mellemøsten, bazarer(souk), meget mere.. Boede der jo et år, så har set end del der - men du kan skrive lidt om præferencer, så skal jeg nok skrive lidt om det hele :)

Marian N. Larsen sagde ...

Sikke et spændende sted du skal i praktik! Mens jeg læste var jeg både i Spanien og Australien - det var det bedste ved studietiden!

Hvor bliver det FEDT for dig :)

Lise B sagde ...

Tak Trine, hvor er du sød. Jeg skriver til dig lige så snarft eg kender lidt mere til mine specifikke planer mht afgang osv. :)
/Lise

Lise B sagde ...

Ja Marian, det bliver så fantastisk! Jeg glæder mig rigtig meget til at finde noget at bo i osv. :) Hvor fedt! Ej det lyder også spændende.
/Lise

Bitten sagde ...

Kæft hvor fantastisk :) Der har du godt nok været heldig. Især fordi du slipper for det fesne vejr herhjemme (selv om jeg nok godt kunne bruge liiidt mindre end 35 grader, pyha - men det vænner man sig nok til).

Annesofie sagde ...

Åh, hvor lyder det bare skønt!

Jeg står selv i den situation, at jeg skal i praktik fra Febuar - og lige nu er min førsteprioritet Dubai, hvis det kan lade sig gøre.

Hvad gør du med bolig? Og hvad skal du give for bolig mens du er der?

Hvilken virksomhed skal du være i praktik hos?

Gid det var mig :-)

Lise B sagde ...

Haha Bitten, jeg glæder mig i hvertfald såå meget. Jamen man må vel gå ud fra at der er aircondition på arbejdet og forhåbentligt i lejligheden ;)
/Lise

Lise B sagde ...

Ja det bliver fedt Anne Sofie :) Ej hvor lækkert, kunne da være super fedt at skulle være dernede samtidig så man lige havde en anden at hænge med indimellem :D Jamen jeg søger igennem en tidligere studerende som selv har boet dernede. Det er lidt usikkert fordi jeg er den første min skole sender til Dubai. jeg fik at vide at det ville være mellem 3000-5000 kr om måneden, men meget foskelligt alt afhængigt at hvor og hvad man kommer´til at bo i :) Jeg skal være hos Chr. Hansen's afdeling i Dubai, som også omfatter afrika. Ej det må vi altså lige snakke meget mere om en dag snart. :) Jeg er sikker på du nok skal få noget dernede, også tager vi dælme på stranden :D

/Lise

Frk.B sagde ...

Ej, hvor spændende! Flere af mine studievenner tog deres praktik i udlandet - og har haft de vildeste oplevelser!

Glæder mig til at følge med i dit eventyr :D

Lise B sagde ...

Ja det bliver meget spændende, glæder mig rigtig meget. Hehe ja jeg lover at holde jer opdateret med lækre billeder og masser af sol :D
/Lise

Ungersvenden sagde ...

Hej

Fedt med praktik i udlandet!

Jeg har også lige fået min praktikplads som journaliststuderende på plads. :-) Hvilken uddannelse er du i gang med?

- Ungersvenden

Lise B sagde ...

Jeg er også bare super glad for det, det bliver så fedt! Jamen jeg læser markedsføringsøkonom, så skal derned som marketingsmedarbejder i en stor virksomhed. :)
/Lise

Guapizimo sagde ...

Hvor er du heldig at skulle være der i hele 3 måneder, jeg har lige været der en uge og synes det var helt fantastisk på alle mulige måder!!

Lise B sagde ...

Ja jeg glæder mig også helt vildt. Uh spændende, håber der kommer lidt tips hos dig så :D
/Lise

Mrs. Maud sagde ...

Hej Lise.
Soegte paa hjortetaksalt og Dubai, og din side dukkede op igen :-)
Din opskrift paa Kokos Smaakager er en succes her.
Det er 3 gode mdr. du kommer her, vejrmaessigt. Du kan glaede dig til strandvvejr, masser af gode restauranter og meget meget mere. Blandt andet starter Dubai Shopping Festival den 5. januar :-) Sig endelig til hvis du mangler lidt tips om et eller andet.
Rigtig god tur.

Lise B sagde ...

Hej Mrs Maud.
Altså hvis du mangler hjortetaksalt skal jeg da med glæde tage noget med til dig?
Det lyder spændende, jeg glæder mig også rigtig meget, nu må vi se hvordan det bliver at være helt alene i 3 måneder kun med arbejde, men tror nu nok jeg finder ud af det :)

/Lise

anette sagde ...

Hej Lise
Håber, du nyder livet - og dit praktikophold - i Dubai.
Jeg har tidligere selv boet i Dubai og var vist forelsket fra første øjeblik.
Nu er jeg kandidatstuderende ved Aalborg Universitet - læser Engelsk og International Virksomhedskommunikation - og skal til sommer i udlandspraktik i tre til seks måneder. Jeg har valgt at satse på Dubai og vil i den forbindelse høre dig ad, hvordan du fandt frem til din praktikplads?
Mange hilsner fra Anette

Lise B sagde ...

Hej Anette,
Jeg nyder det saa meget her.
Jamen min skole havde en kontakt hernede, men jeg er kommet i forbindelse med et par virksomheder hernede. Maaske kan du bare lige smide mig en mail paa lisebundgaard(at)gmail.com
Men meld dig ind i gruppen danskere i Dubai, der er tit nogle der soeger job, eller medarbejdere, saa kan jeg bare lige adde dig der :)
/Lise

anette sagde ...

Perfekt; har netop sendt dig en mail! :-)