torsdag den 14. juli 2011

Buzzador


Jeg er blevet buzzer hos Buzzador og i denne omgang skal jeg teste kaffe fra Zóegas. Har modtaget espeziale og imprezion. Indtil videre er den modtaget med kyshånd, især espeziale er en superlækker kaffe der varmt kan anbefales. Nu skal jeg have delt lidt prøver ud og få nogle flere til at smage den inden jeg laver min slutrapportering til Buzzador i august måned. Opgaven for dem er at prøve et produkt og få flest muliges meninger om produktet.

Håber i nyder det pisse dårlige vejr, jeg håber så meget det bliver bedre til imorgen, hvor de glade sømænd spiller ude ved grønlandshavnen, det bliver såå godt!

/Lise

5 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Glæder mig til at følge dig som Buzzador :-)

Mange hilsner
Birthe

Lise B sagde ...

Hehe tak søde Birthe :)

/Lise

Line sagde ...

Du er ikke den eneste som håber på godt vejr! :-)

Spændende med buzzador.. Jeg er også medlem - har været det lææænge - og har endnu ikke modtaget noget. Hmmm! Der er nok forskel på folk ;-)

Newyorkerbyheart sagde ...

Jeg har også tilmeldt mig nu. Jeg elsker at afprøve og teste ting. Der bliver nok lidt "ramaskrig" blandt "kollegaer", men det er jo et frit land vi lever i ;-)

Mange hilsner
Birthe

Lise B sagde ...

Hehe nej vel Line, det blev da så ikke helt perfekt. Jamen tror også at der gik 3-4 måneder før jeg fik det her tilbud fra dem :)

Fedt Birthe, også sjovt at prøve nogle produkter man måske ellers ikke ville have prøvet :)

/Lise