mandag den 1. august 2011

Berlin planlægning

Højhus ala Tyskland - dog fra turen til Frankfurt Am Main
Så nu har jeg investeret i TGT Berlin og en lille pocket bog med et fint lille kort i. SOm det ser ud skal vi bop ikke så langt fra Alexanderplatz og fernsehrturm.
Igår hyggede jeg lidt med min veninde hvor vi snakkede om hvad vi skal se. Efter at have kigget i en masse bøger kom jeg frem til nogle foreløbige ting:

- Tiergarten (stor park, lidt ala hyde park i London)
- Fernsehrturm (fjernsynstårnet man kan komme op i)
- Brandenburgertor
- Rigsdagen (parlamentet har en glaskuppel man kan komme op i)
- Kaiser Wilhelm Gedächtnis Kirche

Og så skal vi i hvert fald nå at spise på salamon bagel, hvilket skulle være helt fantastisk :)
I øvrigt har jeg læst at der ligger et hamp museum i Berlin, hvad sker der lige for det??

/Lise

7 kommentarer:

Bitten sagde ...

Godt at du ligesom "testkører" Berlin inden jeg selv skal dertil i december ;) Så kan jeg få lidt inspiration.

Ungersvenden sagde ...

Hej Lise

Jeg var i Berlin sidste forår, og det er en rigtig fed by.

Du skal vel også i KaDeWe? Desuden er der også specialbutikker med alt muligt mad også fra andre lande, lige noget for et madøre som mig.
Jeg ville også gerne have været forbi Kastanienstrasse, men det nåede jeg ikke. Jeg har hørt, at det skulle være rigtig flot der, det skulle være et hipt område - der, de unge går hen, hvis de vil opdages af en modelagent. Det ville jeg gerne have set, hvad det var for noget!

Holocaust Monumentet er vel også et must see?

- Ungersvenden

Bettina sagde ...

TAaaaa mig meddddd søde Lise - SOOO JELOUS :) Men håber du får en fantastisk tur alligevel ;)

Sofie sagde ...

FEDT! Jeg elsker Berlin, og har jo næsten lige været der :) Hvis ikke du ved det, så husk at man nu skal melde sin ankomst til rigsdagsbygningen, ellers må man ikke komme derind.
Jeg mener det skal meldes 3 dage inden, men jeg er ikke sikker.

Unknown sagde ...

Hehe jeg lover at testkøre Berlin fuldstændig Bitten :D

Hej ungersvenden :) Ja det skal vi da, men shopping tror jeg ikke helt skal planlægges på samme måde :) Men jo Galeria, DM, Rossmann, KaDeWe osv skal dælme ses!

Åh Bettina ville jeg gerne, men tror desværre ikke du kan være i min kuffert, eller at det ville være særlig bekvemt ;)Det tror jeg at jeg gør, det bliver nice!

Jamen hvad sker der for alt det terrorhalløj, kan selvfølgelig godt forstå det, men det må man da lige tage og få gjort så, for der skal vi altså op! :)

/Lise

Line - Rotten's Univers sagde ...

Hejsa! :D

Jeg er netop hjemvendt fra Berlin forleden dag med en meeeeeget lang næse - havde håbet på at komme ind i Reistagen oss - men den ska som nævnt bookes 4-5 hverdage inden...

Håber du får fremvisningen bestilt! :D Derudover - ta' en skøn tur på Spree med turbåden... 8 euro for 1 times go' underholdning...

Koldbøtter, fra den anden side af broen :)

Unknown sagde ...

Hej :)
Ja det kan jeg godt forstå, jamen vi skal også have det bestilt imorgen tror jeg :) Uh det lyder sjovt, havde godt nok hørt om det og er ret sikker på at vi skal prøve en lille bådtur :) Tak for rådet :)

/Lise