tirsdag den 3. maj 2011

Pizze italiano


Uhm havde store bagedag igår da jeg var tidligt hjemme fra skole. Jeg bagte de lækre grove skinke handies, lidt pølsehorn af samme dej og en pizza magherita til aften.
Dejen lavede jeg på en lidt ny facon med 1½ dl vand, 20 g gær, 1 spsk salt, 1 spsk olie, 2 dl sigtet speltmel og durum til dejen kunne æltes. Lad hæve ca 1 time og rul ud til en hel bradepande. Bages ca 18 min ved 225 grader med fyld.
Jeg lavede den med tomatsovs, cherrytomater og mozarella.

Dette må nok kaldes en overspringshandling, burde terpe lige nu, men gør det liige om lidt.
/Lise

4 kommentarer:

Cæcilie Sofie sagde ...

Uhm det ser lækkert ud! :) Hvor er du god!

Rigtig god blog du har her. Jeg håber at du også har lyst til at kigge forbi min.

Vh. Cæcilie Sofie
www.somethingsalt.blogspot.com

Lise B sagde ...

Velkommen til, altid dejligt med noget god feedback. :)
Det kan du tro jeg vil :)

/Lise

Miss A sagde ...

Hej Lise B :)

Sikke en lækker pizza - Jeg elsker pizza :D

De bedste hilsner fra
Anita
PS. Giveaway på min blog - Klik her

Lise B sagde ...

Pizza er også virkelig en favorit her :)

/Lise