torsdag den 5. maj 2011

Mad

SOURCE - WEHEARTIT
Mad er noget der betyder utroligt meget for mig og mit velvære. Jeg nyder at bruge tid i mit køkken og elsker at overveje hvad der skal laves. Blogningen ser jeg som et frirum til at dele de ting jeg synes er gode. Jeg synes bare desværre der er ting der slår skår i glæden, heldigvis ikke for mig, men for andre fantastiske bloggere. Jeg synes ofte at der er høje forventninger især til de større madbloggere og modebloggere om at være et forbillede, eksempelvis en modeblogger der går med pels eller en madblogger der køber færdig tærtedej. Come on peeps, vi skal da alle have lov at være her. Jeg synes kun det er fedt når bloggere er ærlige, hellere det end at skjule over det. Just imo.
Hvad synes i piger, vil i have en ærlig blogger eller en der nogengange tager et shortcut?

/Lise

4 kommentarer:

Stine sagde ...

Jeg tror også folk glemmer, at der er rigtige mennesker bag ved alle blogge. Og det er dejligt at høre at selv madbloggere tager en genvej ind imellem :)

anse sagde ...

gir dig helt ret. der er også mange der udgiver sig for at de kun spiser øko og sundt og laver alting selv, for det er det der lyder bedst. men helt ærlig det er der da ingen der har tid til i dagens danmark, medmindre man er hjemme gående.
jeg har da indrømmet på min blog at jeg godt kan bage amo kager, for de smager pisse godt, og de er billige og nemme.
og helt ærlig så synes jeg vi skal være ærlige bloggere, og det er da i orden at bruge færdig tærte dej, vi har altså ikke alverdens tid. desværre!

Unknown sagde ...

Godt du også tager emnet op, det var jo lige det jeg gerne ville med det indlæg jeg lavede :-)

Jeg synes det er meget med at overgå hinanden, alt skal være økologisk osv.
Jeg vil helst være ærlig på min blog, så det er det jeg hælder til. Jeg vil hellere se menneskelighed end det modsatte - hvor man måske nemmere kan føle mindreværd....

Mange hilsner
Birthe

Unknown sagde ...

Stine, ja præcis, sådan vil jeg også hellere have det, for jeg ved da hvor rart det er selv at tage en mellemvej :)

Min verden: Jeg vil gerne købe enkelte varer økologisk, men det er ikke et must for mig, det har jeg bare ikke råd til :) Ja præcis, og det skal der også være plads til :) Nej, det ville være ret med alverdens tid og en uudtømmelig pung, men her hedder det begrænset tid og su ;)

Birthe: Det var godt :) Jeg vil også hellere at du er ærlig, så føler man at der sidder en mere "rigtig" blogger derude. :)

/Lise