onsdag den 25. maj 2011

Crispy kylling


MUMS!
Jeg var en tur inde i byen idag da jeg blev træt af projekt, baah. Men fandt i føtex at de havde nogle enkelte pakker fra santa maria med crispy chicken bites, sat ned til 5 kr fordi pakkerne var trykt forkert eller sådan noget, så det var jeg fan af og blev nødt til at prøve.

Crispy kylling
Ingredienser
500 g kylling - eller 2-3 kyllingefileter
2 spsk olie
1 pakke crispy chicken bites

Skær kyllingen i små tern ca 2cm, og bland med olien og krydderiet i en skål, fordel på en bageplade og bag ved 200 grader 12-15 min. Server evt med en grøn salat, hjemmelavet dressing og lune pitabrød, mums!

Ved ikke helt hvad jeg havde forventet, men de var faktisk rigtig gode. Kyllingen blev slet ikke tør og smagte godt krydret. Men tror nu godt man selv kan lave noget lignende med knuste cornflakes og krydderier.

/Lise

4 kommentarer:

Anne sagde ...

Jeg har også prøvet Santa Maria's Crispy Chicken, og jeg kunne godt li den, men som du også har skrevet, så vil man nemt kunne lave den selv med cornflakes :)
Men det er en nem løsning, hvis man hurtigt skal bikse noget sammen..

Lise B sagde ...

Ja det tror jeg også det vil være super lækkert :) Tror også det kunne være lækkert at "panere" noget hvid fisk i. Lidt a'la luksus fiskepinde ;)

/Lise

Silas sagde ...

Ser let og lækkert ud, og skal da prøves. Tak for tippet :)


Hilsen

Silas
restaurant i København
http://restaurantikøbenhavn.dk/

Lise B sagde ...

Tak skal du have Silas, men forestiller mig at man kan få nogenlunde samme resultat ved at knuse nogle cornflakes, da blandingen i høj grad består af majsflager. Også selvfølgelig spidskommen og krydderier osv. Og velkommen til :)

/Lise