søndag den 1. maj 2011

Kyllinge tærte



Uhm der er ikke noget bedre end en varm tærte med ens yndlingsfyld. Dette er blevet en af mine favoritter. Jeg fulgte Miss Muffin's eksempel og lavede en lækker udgave med kylling, champignon og spinat.

Kyllinge tærte
1 tærte

Ingredienser
Dej
3 dl grahamsmel
1 spsk hvedemel
1 spsk salt
1 dl smagsneutral olie
1 dl koldt vand

Dejen røres sammen og sættes i køleskabet i minimum en ½ time.

Fyld
2 kyllingefileter
200 g champignon
10 små kugler frossen spinat
1 løg
evt 2 fed hvidløg, finthakket
2 tsk god karry
Salt, peber
3 æg
2 dl mælk
1 håndfuld revet ost

Champignonerne skæres i skiver og sauteres med karryen og hakket løg(og evt hvidløg). Når det er næsten færdigt tilsættes kyllingen i tern og den optøede spinat. Krydres med salt og peber. Æggeblandingen blandes med en gaffel og krydres igen med salt og peber.

Grovdejen trykkes ud i en stor tærteforn, der kan godt være lidt for meget. Når den er trykket ud fyldes fyldet i, pyntes med revet ost og overhældes med æggeblandingen. Bages i 40-45 minutter ved 200 grader.

Synes den her dej er helt fantastisk, fordi den er nem og meget grov. Prøv det. :)

/Lise

5 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Hvor ser den lækker ud, er vild med madtærter :-)

Mange hilsner
Birthe

Trine sagde ...

Det ser super lækkert ud, må prøves med den slags fyld - jeg elsker tærter :-)

Lise B sagde ...

Birthe: Det er også bare godt, også med en simpel salat til, så rækker sådan en snildt til 4 mennesker, også er det jo billigt :)

Trine: Jeg synes i hvert fald det var nemt og lækkert, prøv den bund, den er virkelig god :)

/Lise

Line sagde ...

det ser super lækkert ud.

Lise B sagde ...

Tak skal du have Line :)

/Lise