tirsdag den 10. maj 2011

Hjemmelavet dip


Nå men jeg er begyndt at lave dip selv, synes simpelthen at dipmix er dyrt. Den her er en dild-model(?!) med cremefraiche 6%, lidt salt, lidt sukker, ½ tsk løgpulver og tørrede dildspidser, haps!
Har også lavet en der kunne minde om en holidaydip, med salt, sukker, løgpulver og paprika, den tog altså kegler.

Nå men det hersens løgpulver er helt fantastisk, og det kan findes i tigerbutikken, i hvert fald i Aalborg til 10kr :)

/Lise

10 kommentarer:

Min Verden sagde ...

ej hvor lækkert. jeg elsker simpelthen de der dip mix, men jeg synes godt jeg kan blive lidt nærig med prisen.
jeg har nogle gange lavet en dip med creme fraise, ketchup og paprika. det smager meget godt, men stadig ikke så godt som dip mix, men nu må jeg da helt klart prøve din version

Fall out Fashion sagde ...

Super dejligt indlæg, det skal 100% afprøves! Tak for opskriften :)

www.falloutfashion.blogspot.com

Lise B sagde ...

Ja de er også virkelig gode, men gider nemlig heller ikke betale for det ;)

Hehe selv tak, håber det er noget du kan lide :)

/Lise

Cæcilie Sofie sagde ...

Jeg plejer faktisk også selv at lave min dild-dip, helt samme opskrift som du skriver, dog minus sukker. Det må jeg lige prøve næste gang! :)

God dag!

VH. Cæcilie Sofie

Cæcilie Sofie sagde ...

..jeg har forresten lige meldt mig som fast læser! :)

Lise B sagde ...

Bare lige en lille knivsspids sukker synes jeg gør hele forskellen :)
Jamen velkommen til, er fast læser hos dig ;)

/Lise

Miss A sagde ...

Hej Lise B :)

Uhh, det er farligt at kaste sig i konkurrence med dipmix.

Jeg har også prøvet at lave egen dip, men er altid endt med at konkludere, at dipmix er bedre.

Er nøglen simpelthen dette løgpulver fra Tiger-butikken?

De bedste hilsner fra
Anita
PS. Der er giveaway på min blog - Klik her

Lise B sagde ...

Ja i know, men det synes jeg faktisk det gør. Det også en anelse sukker :)
Og jeg deltager allerede i din give away :)

/Lise

Helle Bundgaard sagde ...

...godt at se du køber noget fraiche 6% :)

Anonym kryster sagde ...

Hvordan bliver dressingen med almindelig (38%) crème fraîche?