tirsdag den 24. maj 2011

Et lille pip

Sorry sorry sorry, men er ved at skrive projekt og skal aflevere tirsdag i næste uge. Vi synes heldigvis vi er godt med, men vil vi også være da vi alle skal til karneval, og jeg skal også arbejde. Så det ville være genialt hvis vi kunne nå at være færdige inden.
Maste lige ind at kunne komme til kagens dag på gammeltorv i Aalborg idag, så det får i lige et enkelt bilede fra imorgen. Skal nok anstrenge mig! Jeg savner jeg :)

/Lise

7 kommentarer:

Stine K.A. sagde ...

Er det andet semesters eksamensprojekt? (: Hvad skriver I om? (:

Xenia sagde ...

Jeg kender det alt for godt. Vi afleverede projekt mandag aften, men før det var det godt nok også begrænset hvad man lige fik blogget. For ikke at tale om, at der ikke rigtigt var noget at blogge om, da man ikke rigtigt lavede noget andet end at skrive projekt! Jeg krydser fingre for, at I snart er færdige også :)

Lise B sagde ...

Jep Stine det er det. Jamen vi skriver om Migatronic. Men synes faktisk det er lidt svært at kombinere alle fagene lige meget, osv. Går det godt med jeres? Jeg vil bare gerne være færdig til weekenden, for der er jo karneval :)

Jamen Xenia, regner med vi er færdige fredag også måske mangler at rette det allersidste og aflevere på skolen :) Man ja så snart færdige, aah! :)

/Lise

Stine K.A. sagde ...

Vores opgave var lavet på den måde, at der var x-antal spørgsmål til hvert fag (=4), og så var det bare at skrive 4-5 sider om hver med besvarelserne. Så det kom lidt af sig selv med at inddrage alle fag.
Og vi blev færdige igår, så det var bare dejligt. Men den er jo også bare adgangsgivende til eksamen, så der er jo en del arbejde endnu, synes jeg. Men kan godt forstå, at du gerne vil have den færdig så du kan være med til de sjove ting :p

Lise B sagde ...

Ja okay, men tror nu vi har samme opgave, så vi har delt opgaven op efter marketing process også smidt erhvervsret osv ind under en PESTEL :) Tror det fungerer fint, men ja heldigvis er den bare et adgangskrav.
Ja altså går sgu ikke glip af karneval for den, men vi mangler ikke så meget, heldigvis :)

/Lise

Stine K.A. sagde ...

Nå okay, det lyder også godt (: Og ellers er der jo bare mere at snakke om til selve eksamen, hæ hæ ;)
Og held og lykke med at få den færdig og god fornøjelse til karneval :D

Lise B sagde ...

Ja det er dejligt :) Ja så må man jo argumentere for hvorfor man har gjort som man har :)
Hehe tak, og gode fridage ;) Jo tak, jeg bliver en meget smuk påfugl ;) Haha

/Lise