torsdag den 26. maj 2011

Forårspasteller


Åh søstrene Grene er min ven når det kommet til budgetvenlig makeover af mit køkken, kom godt nok til at forkøbe mig lidt, men hold op hvor er de bare fine de der farver!

Åhha jeg glæder mig til karneval på lørdag! Det bliver super sjovt, og i skal nok få en masse fjollede billeder, krydser bare fingre for at mit kamera kommer med mig hjem igen ;) Men mon ikke. Jeg skal arbejde både lørdag morgen og søndag dag, så mængden af alkohol bliver nu ikke så stor.
Ses vi til karneval? - Så giv lige en hint om jeres udklædninger så jeg kan finde jer :D

/Lise

6 kommentarer:

Trine sagde ...

skæppe skønne sager!

nøjs jeg ville gerne have en søstrene g i nærheden så mit køkken også kunne få forårskulør :-)

Newyorkerbyheart sagde ...

Sikke nogle lækre ting og flotte farver :-)

Mange hilsner
Birthe

Line sagde ...

Søstrene Grenes ting er så lækre :D

Jeg skal et smut til Aalborg lørdag, dog ikke for karnevallets skyld, så jeg håber at Søstrene stadig har nogle af de super flotte melamin-grejer tilbage, for skal helt klart ha' fingrene i noget mere :-)

Lise B sagde ...

Ja ikke Trine, de skal nok pynte i mit lille pixi køkken ;)

Tak Birthe, synes simpelthen bare der trænger til at komme nogen hyggelige kulører ind i mit hjem :)

Ja og når en grydeske så koster under 10kr er der lige til at overskue. De havde lige fået fyldt op da jeg var derinde med min veninde idag, så skulle ikke undre mig om de ikke har en del tilbage på lørdag. Så må du være en af dem som er glade for at karnevallet er flyttet ud på vesterbro? :)

/Lise

Line sagde ...

Det er utroligt billigt, så jeg håber at de har en del tilbage.. Selvom jeg købte nogle grydeskeer sidst jeg var i søstrene, men det er som om at de er forsvundet det forkerte sted hen hmmm.. ;)
Jeg tænker ikke så meget over det med at karnevallet er flyttet, jeg synes det er hyggeligt at se på alle de udklædte, og at man kan se hvor meget folk hygger sig :) Jeg regner også med, at jeg skal med næste år - måske...

Lise B sagde ...

Jeg synes i hvert fald de havde en del igår :) Nåh okay, jamen det er også super fedt at være med, vi har det i hvert fald altid sjovt :)
/Lise