Mandlerne ligger i saltvandet |
De færdige saltmandler, uhm! |
Saltmandler
Ingredienser
150 g mandler
1 dl lun vand
1½ dl fin salt
Rør salt, mandler og vand sammen til saltet er opløst og lad mandlerne stå i 20-30 min. Dryp mandlerne af og bag dem ved 150 grader i ca 20 min. Vend lidt en gang imellem.
/Lise
6 kommentarer:
Hej Lise :)
Det lyder rigtig lækkert :)
Smagte de godt?
De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad
Ja de er super lækre, og stadig her et par dage efter. De bliver i hvert fald lavet igen herhjemme :)
/Lise
Saltmandler er altid et hit, mums! Tror dog jeg skal prøve din opskrift. Når jeg laver dem plejer jeg at putte vand og salt i en pande og lade det simre til vandet er forsvundet, men det er som om de blir lidt bløde af det, selv efter de er bagt i ovnen.
Nåh det lyder mærkeloigt de bliver bløde, men tror godt man kan tilsætte lidt mere salt end jeg har gjort. Så også i en opskrift at de kogte vand og salt op og så lod mandlerne stå i en time, men så forestiller jeg mig bare de bliver smuttet? ;)
/Lise
Jeg tror også det er det der med varmt vand der gør de blir bløde, skindet blir helt løst i det i hvert fald. Det er ikke optimalt :)
Ja det kan godt være, men den her opskrift blev de i hvert fald ikke bløde af :)
/Lise
Send en kommentar