En fin krøllet gammel opskrift på Lange linie |
Den færdige ret |
Lange linie
4 pers
Ingredienser
500 g fars
2-3 løg
250 g champignoner
3-4 tomater
200 g spaghetti (alternativt, som her, pastaskruer)
1 spsk karry
3 dl madlavningsfløde (eller halv mælk/halv piskefløde)
Salt og peber
Lav farsen som du plejer og lad hvile i køleskabet i minimum 30 min. Skær champignoner, løg og tomater i skiver. Svits champignoner og løg af to omgange så de får noget farve. Lad pastaen koge næsten færdigt og dryp af. Svits karryen af i lidt olie og tilsæt fløden (eller fløde/mælk) og lad det koge op til en karrymælk. Smag til med salt og peber. Smør farsen ud i en stor bradepande og dæk med pastaen/spaghettien. Fordel derovenpå de svitsede champignoner og løg. Fordel til sidst tomatskiverne over retten og hæld karry"sovsen" over. Bag ved 200 grader i ca 30 min. Lad stå 5 min og server med en grøn salat.
Som der står i opskriften er dette en nem ret for udearbejdende ;) Smager super godt og tror jeg skal prøve at lave en opdateret version. Men det smagte ligeså godt som da jeg var barn. :)
/Lise
6 kommentarer:
Mmm, det lyder og ser virkelig lækkert ud! Det virker som en opskrift, jeg ville kunne give manden uden at han laver alt for meget rod i det ;) Så det tror jeg, at jeg vil prøve.
Hej Lise :)
Jeg har givet dig en "Blog award". Jeg ved godt, at du da vist allerede har fået en, men du fortjente den altså lige igen :)
Du kan se den her.. http://mintanketorsk.blogspot.com/2011/09/blog-award.html
- Mette
Det smager super godt, og er sikker på manden synes det er lækkert ;) Det er meget mormor agtigt, men jeg elsker det indimellem. Hvis jeg skulle lave det hjemme ville jeg nok bruge grov pasta :)
/Lise
Nååehr hvor er du sød Mette, jeg vil straks kigge forbi! :)
/Lise
Hvor er det hyggeligt med mormor-mad!!!
Ja er også helt vild med det nogle gange :D
/Lise
Send en kommentar