torsdag den 22. september 2011

Lises enchilada's


Nåh men jeg havde jo min søde veninde på besøg igår. Og jeg havde tænkt at vi skulle have nogle nemme enchilada'er der bare kunne smides i ovnen når hun var ved at være på trapperne. Jeg havde ikke taget så meget kylling op, men det blev rigtig lækkert alligevel. Jeg kunne godt se da jeg havde fyldt tortillaerne at jeg kunne have puttet det i flere tortillaer, så anbefaler 4-6 styks.

Lises enchilada's
4-6 stk

Ingredienser
1 løg, finthakket
1 peberfrugt, fine tern
½ squash, fine tern
200 g kyllingefilet i små terninger
1 lille dåse majs
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk paprika
Salt og peber
1-½dl tomatsovs
2 spsk flødeost
2 x 50 g ost
4-6 tortillaer

Steg løg og køg et par minutter på en meget varm pande. Tilsæt resten af grøntsagerne og svits i ca 5 min til kyllingen er næsten gennemstegt. Krydr godt og tilsæt tomatsovs og flødeost. Massen skal have en meget tyk konsistens da det ikke må løbe ud af tortillaerne. Del fyldet i de antal tortillaer du ønsker at lave, og fordel 50 g ost i pandekagerne. Rul dem sammen og læg dem tæt i et ildfast fad og drys med resten af osten. Du kan enten bage dem med det samme i ca 10 min ved 200 grader eller vente til du skal bruge dem også bage dem i 20 min ved 200 grader.
Bon appetite.

/Lise

6 kommentarer:

Mette sagde ...

Lækkert ser det ud Lise :D Kan du mon finde ud af at lave "Chimichanga"? Nu er du så god til at lave alle mulige lækre retter - så måske det er noget du kan finde ud af? :)

Lise B sagde ...

Taak søde Mette. Der har du fanget mig på ukendt grund, det har jeg faktisk aldrig prøvet, er det ikke noget med de skal steges med fyldet eller hvad? :) Der må jeg nok skuffe dig, men det skal da nok prøves på et tidspunkt :)
/Lise

Annesofie sagde ...

Ih altså, du kommer bare altid med så mange inspirerende opskrifter - gid jeg havde det overskud i mit køkken :)

Bettina sagde ...

Søde Lise.. Må jeg også godt snart være en sød veninde der kommer og spiser noget af alt det lækre mad du altid laver??:p så kan vi få torsdags øl bagefter;)

Lise B sagde ...

Taak Annesofie, jeg gider bare ikke spise rugbrød hver aften ;) Men det bliver nu også til en god rugmad med makrel indimellem :)
/Lise

Lise B sagde ...

Det må du i allerhøjeste grad søde Bettina :) Du er så velkommen :) Og man siger jo ikke nej til en torsdags-øl :)
/Lise