fredag den 2. september 2011

Bogudsalg!


Åh åh, da jeg vågnede kl 9 imorges efter en relativ aften igår kom jeg i tanke om at der er bogudsalg til og med imorgen, inde i den lille sal på Hovedbiblioteket. Så der smuttede jeg en tur ind. Jeg fik gaflet mig 13 bøger til 10kr stykket. Deriblandt 8 kogebøger.. Jaja måske er jeg afhængig ;) Jeg fik bl.a. fat i den ovenstående bog, nemlig Verdensmad - fra din lokale etniske købmand, som er en helt fantastisk bog. Så hvis i som mig har en svaghed for gode bøger og kogeboger så skynd jer på Hovedbiblioteket. Så vidt jeg ved har de åbent til 19 i aften og fra 10-? imorgen :)

/Lise

3 kommentarer:

Bettina sagde ...

typisk typisk typisk jeg ikke ved sådan noget, for kunne virkelig godt ha brugt nogle kogebøger, og var på hovedebibloteket forleden dag, med en veninde... Og ku virkelig godt bruge nogle kogebøger, og hvor sidder jeg nu?? I FREDERIKSHAVN:( WAHHH :D

Frk. Lyngsø sagde ...

Lækkert med nye kogebøger! Jeg elsker dem - de er mindst ligeså gode som en god krimi. Og nu sidder jeg i Odense og synes der er ret langt til Aalborg efter billige bøger på biblioteket :)

Unknown sagde ...

Jamen altså. men hvis du er hjemme imorgen så er der jo stadig åbent :) Jeg plejer faktisk også at låne rigtig mange kogebøger på biblioteket, det er nice :)

Jaa det er super god Frk Lyngsø, spørgsmålet er så bare hvor jeg skal gøre af dem ;) Ja det kan jeg på en eller anden måde godt forstå. Men tror de fleste biblioteker holder bogudsalg ind imellem, bare hold øjne og ører åbne :)

/Lise