tirsdag den 27. september 2011

Hurtig & kalorielet aftensmad


Der er ikke noget bedre end varm suppe på en kold aften. Igår var jeg en tur til rivegilde i salling hvor de havde MOU Græskar-Chili suppe på tilbud til 20kr. Og den er jeg helt tosset med. Jeg varmede den op og smed en håndfuld grove suppehorn i og dryssede med et finthakket forårsløg. Det er nemt! Også indeholder suppen kun 40 kcal pr 100 g.

Nu nævner jeg kalorieindholdet, for har nemlig sat mig lidt for at blive lidt sundere, komme igang med at løbe igen og smide nogle kilo inden min praktikperiode i foråret, så nu må vi se hvordan det kommer til at forløbe. :) Jeg har høje forventninger til mig selv i hvert fald. Så hvis der er nogle i Aalborg området der er med på nogle lange gåture til at supplere motionen med, så sig endelig til :)

/Lise

8 kommentarer:

Cæcilie Sofie sagde ...

Uuhm hvor ser det lækkert ud! Jeg er selv i total supperhumør lige nu. Hehe

God aften.

Vh. Cæcilie Sofie
http://somethingsalt.com

bitten sagde ...

Det er også bare en af de bedste færdigsupper!

Lise B sagde ...

Det er også super godt Cæcilie, du skulle tage at prøve den! :) Hvis ikk eman var i suppehumør nu, så ved jeg heller ikke hvornår jeg ville blive det ;)

/Lise

Lise B sagde ...

Præcis Bitten! Det er den absolut bedste og sundeste købesuppe :D

/Lise

Bettina sagde ...

Mmmh det ser bare lækkert ud søde.. Håber du er blevet rask :o) Og tak for din søde besked på mit indlæg, det varmede virkelig meget, for er sku noget depri de her dage :( SÅ kan godt være jeg benytter mig af tilbudet i nærmest fremtid :o)

Regitze sagde ...

Hvor nice, købte lige præcis sådan en suppe på tilbud den anden dag, og glæder mig til at spise den en kold efterårsaften, når overskuddet til at stå over gryderne ikke lige er der. God idé med suppehornene, det skal jeg huske :-)

Lise B sagde ...

Det var super lækkert :) Jeg er næsten blevet rask, bare lidt snot nu ;) Det gør du bare søde, ville være hyggeligt :)
/Lise

Lise B sagde ...

Godt køb Regitze, den er virkelig god. Når jeg varmer en halv suppe er der rigeligt bare til mig! :)
/Lise