torsdag den 15. september 2011

Lækker arabisk wrap


Åh her på valgaftenen blev det bare lige til lidt nem mad, havde nemlig gang i et rawcake projekt ved siden af, det får i lige mere om en anden dag :) Det blev til en lækker wrap med falafler og løgsalat! Det er altså bare godt. Den der løgsalat kan hive selv den kedeligste ret op. :)
Godt valg!

/Lise

6 kommentarer:

Trine sagde ...

Uhm uhm uhm det ser bare godt ud! :D

Mette sagde ...

He-he, du sagde "Lægsalat" ;)

Det ser virkelig lækkert ud.. Laver du selv falaflerne? Jeg lærte at lave det af en af mine somaliske kollegaer forleden.. MUMS!!

Lise B sagde ...

Det er dælme også iorden, og meget nemt at lave. For når jeg laver falafler laver jeg en kæmpe portion, og fryser nogen ned :)

/Lise

Lise B sagde ...

Haha, Mette dit skarn, du er så hurtig! ;) Har rettet det nu ;)
Ja det gør jeg, er faktisk slet ikke så svært som jeg troede engang. :) Blev de gode? Hvorfor har jeg ikke nogle totalt seje friends der kan lære mig sådan noget!? :)

/Lisr

Mette sagde ...

Haha - ja der er ikke noget der går mit øje forbi ;)

God ide at fryse dem ned.. Det smager virkelig godt.. Det var første gang jeg smagte det.. Men syntes virkelig de var lækre..
Kan du ikke sende mig din opskrift derpå? Kan jo være de er nemmere at lave :)

Ja det er så fedt når man kender nogle, der kan lære en at lave en masse nyt, spændende mad. Og hun er SÅ dygtig :D

Lise B sagde ...

Nej det er der godt nok ikke, din skarpe tøs :D Jo men de er her på bloggen - http://lisepaasu.blogspot.com/2011/02/falafler.html
Men jo er vild med dem, de bedste købte falafler man kan købe færdigt er nede ved den arabiske købmand der ligger nede ved møllegade, de er også rigtig gode :)
Men jo jeg har frosset mine af 6-8 stk, så er der lige til en god aftensmad :) Ellers så dumper du forbi, så laver vi dem sgu :)

/Lise