mandag den 18. april 2011

Bruchetta




Uhm der er ikke noget bedre på en lun aften end noget let og dejligt som bruchetta. Her har jeg ristet brødet i ovnen, gnedet med et halveret fed hvidløg, dryppet med en god oliven olie, skiver af san marzano tomater, frisk mozerella, friske basilikumblade og masser af friskkværnet peber. Rist i ovnen til osten er smeltet, ca 10 min ved 200 grader. Serveres enten som forret til 2 personer eller hovedret til 1 med noget grøn salat til. Mums siger jeg bare!

/Lise

5 kommentarer:

Rikzen sagde ...

Mums! Hvor ser det lækkert ud :b

Lise B sagde ...

Tak, prøv det :)
Man kan jo lave det med andre ting og sager :)

/Lise

Anne sagde ...

Det smager bare så godt og så er det dejlig nemt :)
Jeg har forresten tagget dig Lise til en blogleg inde ved mig, tror bare ikke helt jeg kunne finde ud af og tagge :)

Frk.B sagde ...

Muuuums! Jeg kunne godt lige klare sådan en efter-aftensmad :P
Jeg har forresten også tagget dig :)

Lise B sagde ...

Anne: Ja det er nemlig nemmere end nemt! Jep har set det og skrevet en kommentar hos dig, men havde fået en fra Rebelsig :)

Frk.B: HVor er i søde allesammen, må ok hellere skrive jer på bloglegen så, det er så dejligt. Efter aftensmad er oftest den bedste aftensmad ;)

/Lise