Bruchetta
Uhm der er ikke noget bedre på en lun aften end noget let og dejligt som bruchetta. Her har jeg ristet brødet i ovnen, gnedet med et halveret fed hvidløg, dryppet med en god oliven olie, skiver af san marzano tomater, frisk mozerella, friske basilikumblade og masser af friskkværnet peber. Rist i ovnen til osten er smeltet, ca 10 min ved 200 grader. Serveres enten som forret til 2 personer eller hovedret til 1 med noget grøn salat til. Mums siger jeg bare!
/Lise
5 kommentarer:
Mums! Hvor ser det lækkert ud :b
Tak, prøv det :)
Man kan jo lave det med andre ting og sager :)
/Lise
Det smager bare så godt og så er det dejlig nemt :)
Jeg har forresten tagget dig Lise til en blogleg inde ved mig, tror bare ikke helt jeg kunne finde ud af og tagge :)
Muuuums! Jeg kunne godt lige klare sådan en efter-aftensmad :P
Jeg har forresten også tagget dig :)
Anne: Ja det er nemlig nemmere end nemt! Jep har set det og skrevet en kommentar hos dig, men havde fået en fra Rebelsig :)
Frk.B: HVor er i søde allesammen, må ok hellere skrive jer på bloglegen så, det er så dejligt. Efter aftensmad er oftest den bedste aftensmad ;)
/Lise
Send en kommentar