onsdag den 20. april 2011

Lindt chokolade gave!Uhm, jeg vandt en give-away ovre ved den søde Birthe her den anden dag, og da jeg kom hjem fra skole idag, lå der mindtsanden (staver man det sådan??) en fin lille pakke til mig! og undskyld mig, men det er da noget af det mest lækre chokolade jeg længe har smagt! Blev jo lige nødt til at smage en enkelt ;) Tror jeg tager resten med til påskefrokost med familien på fredag, ellers er de væk på nul komma fem! Igen tusind tak til Birthe, jeg skal nok nyde disse labaner! :)

/Lise

3 kommentarer:

Xenia sagde ...

En smagsprøvedame lokkede i Brugsen i dag, så jeg kom til at købe en lille pose - og det er virkeligt lækkert! Jeg er i hvert fald misundelig :)

P.s. Min indre sprognørd vil gerne have, at jeg fortæller dig, at det hedder minsandten :D

Sofie sagde ...

EJJJ hvor er du heldig :) Min mund løber i vand ved synet.
Det er min mors ynglings chokolade, og som barn husker jeg hvordan hun sørgede for at gennem dem væk, så hun kunne spise dem i fred og nyde hvert et stykke.
Dog skete det at jeg fandt hendes hemmelige gemmested, og fra første gang jeg smagte det var jeg solgt! Verdens bedste chokolade :)
Du må nyde et stykke for mig! ;)

Lise B sagde ...

Xenia: Fedt tak, har også undret mig over det sære ord ;) De er såå gode, tror jeg skal have dem med til påskefrokost imorgen. :)

Sofie: Hehe ja ikke :) Hehe elsker at forældre altid gemmer deres sweets, men umiddelbart har jeg ikke hørt om nogen der ikke har fundet det. ;)
Det lover jeg at gøre ;)

/Lise