mandag den 4. april 2011

Den fede ælling


Uhm kan stærkt anbefale at man slår et smut forbi "Den fede ælling" på Aalborg havn. Den har været som et downtown tilbud for nyligt, hvor jeg benyttede mig af det, og var dernede med en veninde i fredags, Og den lækre burger på billedet blev slået til skamme af denne lækre sag! "Den fede ælling" er indrettet på en husbåd på fjorden med en skøn udsigt og sågar en lille skibshund, Tiger. Kan klart anbefales, der var en super stemning en dejlig stemning og ikke mindst en rigtig god service. Prisen ligger som en almindelig café men med fredagsøl til 25kr! Der kommer vi helt sikkert til at tilbringe nogle timer på tagterassen til sommer. :)

/Lise

7 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Århhhh :-D

Mange hilsner
Birthe

Trine sagde ...

Det ser mega godt ud! Namme :-)

Må prøves hvis jeg kommer til Ålborg!

Lise B sagde ...

Birthe, jep havde det på samme måde, og gik helt agurk over den lille bitte søde magretheskål. Har godt nok set dem før, men bare ikke i aktion ;)

Trine: det skal prøves. deres specialitet hvis man kan kalde det det, er en tapastallerken som jeg helt sikkert også skal prøve! :)

/Lise

Miss A sagde ...

Hej Lise B :)

Hvor ser det lækkert ud :)

Jeg kender ikke "Den fede ælling", men jeg skal da helt sikkert forbi den, næste gang jeg er i Aalborg :)

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

Lise B sagde ...

Ja ikke Anita :)
Den åbnede også sidste år i sommeren.

/Lise

Bettina sagde ...

Hej Lise..

Man ved bare når man er fast læsere af andre fra samme by, at der falder en masse gode tips af :p vi har nemlig været meget i tvivl om , om det var godt mad, eller hvordan det så ud:o) MEn nu vil jeg da helt klart smutte forbi:)

-Bettina

http://lifeloveandlooks.blogspot.com/

Lise B sagde ...

Det synes jeg du skal gøre Bettina, jeg synes i hvert fald det var super lækkert :) Lidt i den dyre ende af café priser i Aalborg, men helt klart det værd :)