fredag den 15. april 2011

Brunch af Siris


Uhm i lørdags spiste Siri og jeg brunch sammen. Vi biksede lidt røræg og bacon sammen, med lidt rundstykker, pikantost og nye jordbær til. Mums. Vi valgte at lave en enkelt brunch hjemme hos hende i stedet for en dyr café, og synes det var en super god løsning. :)

/Lise

4 kommentarer:

Bethina sagde ...

Du har så fin en blog! :D Har fulgt bloggen i et stykke tid, og den er blevet en af mine yndlings :D personlighed og god blogging - det er hvad der skal til :D

// Bethina
www.bethinasblog.dk

Miss A sagde ...

Hej Lise :)

Hvor er det skønt. Det er altså så skønt med en omgang hjemmelavet brunch, så er det jo kun fantasien, der sætter grænserne :)

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

bitten sagde ...

Der er bare næsten ikke noget bedre end brunch! Og når den er hjemmelavet, kan man også selv bestemme hvad der skal være, og behøver ikke betale unødigt for noget, man ikke ønsker alligevel.

Lise B sagde ...

Bethina: Tusind, tusind tak, er glad for der er nogen der kan lide at læse med selvom det er personligt :) Så vil jeg da lige smutte ind og kigge hos dig :)

Anita: Ja præcis, det er altså bare godt med noget lækkert og som oftest forholdsvis sundt at starte dagen på. Ja ved godt bacon ikke er decideret sundt, men det er dælme godt! ;)

Bitten: Nej præcis, og så lige en god kop kaffe til, det er noget vi kan lide ;)

/Lise