tirsdag den 6. september 2011
Kyllingenuggets med cornflakes
Altså almindelige nuggets er da okay, men ikke noget jeg gider at spise fordi man aldrig ved hvad der er i. Disse er udelukkende lavet af kyllingefiletter og cornflakes, me like!
Kyllingenuggets med cornflakes
4 pers
Ingredienser
500g kyllingefilet
200g cornflakes
salt, peber
Skær kyllingen i ca 1½ cm brede stykker og knus cornflakes med salt og peber i en pose. Vend kyllingestykkerne i posen en efter en. Steg nuggetsene 3-4 minutter på hver side på en pande, og nyd med det samme!
De er virkelig nemme at lave og smager skønt. Cornflaksene forbliver sprøde og kyllingen ikke tør. Jeg serverede dem med ovnbagte kartofler og gulerødder, samt en let cremefraiche dressing. Yummi!
/Lise
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
8 kommentarer:
Mums de skal prøves, selvom jeg nok ikke kan lokke nevøen med dem, som elsker købe-kyllingenuggets :)
Jeg tror godt han kan lide dem :) Min nevø på 6år og min niece på 2år spiste i hvert fald begge to af dem ;)
/Lise
Mmh det ser lækkert ud, som altid, søde lise! :)
Og med den kogebogssamling du har stående, så skal du passe på jeg ikke hapser dem - uh jeg er misundelig! :)
Næste gang du laver dem, skal du næsten prøve at blande nogle all-bran eller lignende i. Det gjorde jeg engang og det blev også rigtigt godt. Og så er det jo altid en fordel, at det også bliver lidt sundere ;) Det ser i hvert fald godt ud :D
Taak søde Anne. Hehe ja den er ved at blive ret stor ;)
/Lise
Ja det kunne man selvfølgelig godt. Har aldrig nogen af delene i mit køkken, men tror også det bliver nogle grovere typer jeg ville bruge herhjemme :) Taak, det var også godt :)
/Lise
Hvor ser det lækkert ud, det må jeg prøve!
Synes jeg helt sikkert du skal Line, de var vildt gode :) Tænker de også ville være gode med en god grov pastasalat :)
/Lise
Send en kommentar