mandag den 17. januar 2011

Mexicansk lasagne

Chili con carne

Ostesovsen

Halvfærdig mexicansk lasagne

Den færdige lasagne

Min portion :)

Mexicansk lasagne
3-4 personer

Ingredienser
1 portion chili con carne, min var en rest fra fryseren, jeg blandede med en ekstra dåse tomat og krydrede med hvidløg, chili, spidskommen og masser af peber.
1 portion halv kogt pasta, jeg brugte grove skruer kogt i 5 min.
200 g hytteost
2 dl mælk
1 dl cremefraiche 9 %
muskatnød, salt og peber
1 dl til ostesovs
1 dl ost til gratinering

Jeg blandede ingredienserne til "ostesovsen" i en skål og lagde den i lag i fad i følgende rækkefølge:
Først chili con carne, så paste og ostesovs, sluttede med chili con carne og ostesovsen på toppen.
Lasagnen bages i ca 20 min ved 200 grader. Herefter drysses den med resten af osten og gratineres i 10-15 min.

Alt i alt super lækkert, og meget nemt hvis man har chili con carne eller kødsovs i fryseren, ligesom jeg havde. Retten kan jo varieres i det uendelige, men flere grøntsager eller et andet forhold mellem hytteost og mælk. Jeg var lidt overrasket over at retten blev lige så fast som en almindelig lasagne, trods den meget magre sovs. Men det lykkedes. Bon appetit :)

/Lise

2 kommentarer:

anse sagde ...

det ser godt nok lækkert ud, har du en kæreste du bor sammen med? grunden till jeg spørger, tænk du gider stå og lave så lækker mad så tit, jeg gør det kun i weekenden

Unknown sagde ...

Hehe nej jeg bor alene, men laver tit mad til at komme i fryseren, ellers hvis jeg ved jeg ikke får tid til det de nærmeste par dage :)
Også tror jeg bare det interesserer mig mere end de fleste ;)

/Lise