Den færdige karryret |
Stegte karry bananer |
Min portion :) |
4 personer
Ingredienser
2 tsk karry
2 små løg hakket
2 fed hvidløg hakket
1 svinemørbrad i ca. 2 cm tern
1 tsk knust koriander
en smule gurkemeje
salt og peber
ca 3 dl vand
1 lille dåse kokosmælk
evt bambusskud og bønnespirer
Karryen brændes af i lidt olie. løg, hvidløg og køddet svitses heri.
Resten undtagen bambus og bønnerspirer tilsættes. Koges til kødet er mørt, ca 20 min.
Retten jævnes lidt og bamskud og bønnespirer tilsættes eventuelt.
Retten kan serveres med stegte bananer:
Ingredienser
2 bananer i ca ½cm tykke skiver
Ca 20 g smør
karry (mængde afhængigt af styrke)
Karryen svitses i smørret og bananer steges hurtigt ved høj varme,
til de er dækkede med karry-smør og lune.
Alt i alt en rimelig hurtig ret der kan tilberedes med andet kød eller grøntsager.
Vi servedere maden med chutney, ristet kokosmel, stegte bananer, peanuts, rosiner og peberfrugt.
Lidt ala ristaffel.
Lige nu sidder jeg og venter på min mexikanske lasagne er færdig, muums!
/Lise
2 kommentarer:
ej hvor ser det lækkert ud
Det smagte også rigtig godt, kan i hvert fald anbefale dig at prøve det :)
/Lise
Send en kommentar