Den færdige ret |
3-4 personer
Ingredienser
400 g kyllingefilet i 1x1cm tern
6-8 boller frossen spinat
1 rød peber i ter
1 stort løg i små tern2 fed hvidløg finthakket
1 håndfuld halverede cherrytomater
Ca 2,5 dl kaffe fløde 9 %
Krydderier (jeg brugte paprika, chili, timian og oregano)
Salt & peber
500 g frisk pasta
Evt. parmesan eller lm revet ost
Spinaten overhældes med kogende vand, og står til den er tøet helt op. Lad pastaen koge 4-5 min i en stor gryde med rigeligt vand.Krydderierne brændes af i en anelse olie i 1 minuts tid. Løget og kyllingen svitses med til den er gennemstegt, og lægges til side. Grøntsagerne svitses i et par minutterne og kyllingen tilsættes igen. Kaffefløden tilsættes og retten smages til. Lad det simre til fløden er blevet rig og cremet. Her tilsættes spinaten til retten.
Herefter tilsættes pastaen og det varmes igennem. Jeg gjorde det omvendt og vente sovsen op i gryden, efter pastaen var kogt, eller var der simpelthen ikke nok plads. Retten varmes lige op, og så kan det serveres.
Serveres med et godt drys frisk parmesan eller andet revet ost.
Alt i alt en ret hurtig og lækker ret, der kan varieres i det uendelige med laks i stedet for kylling eller andre slags grøntsager. Dette er en variation af en tidligere ret, da jeg godt synes retten kunne trække lidt flere grøntsager :)
Velbekomme :)
2 kommentarer:
Det lyder fristende :) Jeg har alligevel noget frisk pasta, der ligger og venter på at blive brugt.
Ja og synes det er en nem ret der kan varieres rigtig meget. Men kan klart anbefale spinat, det er altså godt ;)
/Lise
Send en kommentar