søndag den 2. januar 2011

Varmrøget laksemousse


1 stykke varmrøget laks
1 stort stykke fersk laks
Cremefraiche 9 % eller 18 %
Saften af ½ citron
Salt og friskværnet peber
Den ferske laks krydres med salt og peber og steges ca. 4 min på hver side hvorefter den køles en anelse af. Derefter mases de to slags laks sammen, hvori der blandes citronsaft. Heri ”piskes” med en gaffel cremefraiche i til det får en let og luftig konsistens. Jeg brugte omkring 1½ dl creme fraiche, men kommer an på hvor let man ønsker konsistensen. Moussen krydres med salt og peber.
Alt i alt en nem mousse der kan bruges både som forret eller i en sandwich. Her er den serveret på crostinier. Moussen kan sagtens laves dagen før den skal bruges. Bon appetit.
/Lise

1 kommentar:

Lise B sagde ...

Ja det tager ikke mere end måske 15 min at lave, så det er dejligt nemt. :)
Også smager det kanongodt i en sandwich med noget godt brød og grønt :)

/Lise