tirsdag den 25. januar 2011

Blogleg fra Xenia :)

Så har jeg fået den store ære at deltage i den her sjove lille blogleg. Det var min søde læser Xenia der har udfordret mig til at fortælle 8 ting om mig selv, tak til dig. :) Det skal nok blive sjovt, for i ved nok ikke så meget om min endnu, eftersom min blog kun har eksisteret d. 1 januar :)

1. Lige nu lever jeg udelukkende af min su, hvilket kan være ret hårdt til tider, men har heldigvis en dejlig familie, som gerne inviterer på aftensmad eller lige stikker en 20'er til bussen. Ej er på ingen måde fattig, men køber heller ikke ret mange dyre ting.

2. Jeg var super kræsen som barn, men jeg tror kun jeg kan nævne 1 ting nu jeg ikke kan lide. Det er da dejligt når det går den vej. Den ene ting jeg ikke bryder mig om er oliven. Og tro mig, prøver hver gang, men synes altså de har en fjollet bitter smag.

3. Mine forældre er skilt og har været siden jeg var 13 år. Og kom ret hurtigt frem til at det var det rigtige :)

4. Jeg har hele mit liv boet i Aalborg, dog flere forskellige steder. Men Aalborg; du slipper aldrig af med mig! Jeg har i næsten 2 år boet i min lille hyggelige lejlighed i det der hedder Aalborg Vestby.

5. Jeg er vild med orkideer, og synes de er noget af det smukkeste, men har bare en utrolig irriterende evne til at slå dem ihjel! ;)

6. Jeg elsker hunde! Jeg glæder mig simpelthen så meget til at få et sted med have engang, hvor jeg an få en lille hundi. Jeg havde en kæmpestor newfoundlænder da jeg var lille og sidenhen fik jeg en gravhund, men den måtte blive hos min mor da jeg flyttede hjemmefra. :(

7. Jeg er ikke bange for edderkopper. Jeg synes simpelthen ikke at sådan nogle små bæster kan være særlig skræmmende.

8. Jeg har en storesøster der er 9 år ældre end mig, og jeg btragter hende som en af mine allerbedste veninder. Har desuden 3 stedsøstre og en stedbror.

Så skal jeg jo sende den her lille leg videre til 8 andre, jeg skal forsøge at sende den videre til nogle som ikke i forvejen har fået den:

1. Kandiseret
2. Lise Emilias Tidsrum
3. Eventuelt Emilie
4. Lille Lisas univers
5. Livet i Rebelsig
6. Budgetlivet
7. 6400 Happimess
8. 2300 Happiiiness

Håber i synes det er sjovt at læse og at i alle vil deltage :)
/Lise

4 kommentarer:

Stine K.A. sagde ...

Næh, det er jo mig :p Tak, og så må jeg hellere lige få strikket et indlæg sammen ;)

Lise B sagde ...

Det er nemlig dig :)
Det lyder godt :) - prøvede at skrive en kommentar til dig, men min computer er tilsyneladende blevet lidt fjollet ;)

/Lise

Lise Emilia Nissen sagde ...

Tak fordi du har valgt mig :) Jeg vil brygge et indlæg sammen med det vuns.

KH Lise Emilia

Lise B sagde ...

Selvfølgelig har jeg det, synes din blog er så hyggelig :)

/Lise