Caesar salad med dressing
Ingredienser
2 kyllingefileter
Olivenolie
Tørret rosmarin
4 skiver toastbrød
Olivenolie
1 fed hvidløg, presset
Parmesan ost i flager
Mini romaine salat
Kyllingen skæres i tynde skiver og marineres i olie og rosmarin. Toastbrødet skæres i lange strimler og steges sprødt i olivenolie og hvidløg. Kyllingen, croutonerne og parmesanen anrettes i mini romaine blade.
Caesar dressing
1 spsk mayo
2 tsk dijonsennep
1 fed hvidløg, presset
3 spsk friskrevet parmesan
2 tsk vand
Salt og peber
Ingredienserne piskes sammen med en gaffel og dryppes over den anrettede salat.
Græsk salat
½ agurk, befriet for kerner
En håndfuld halverede cherrytomater
50 g feta i tern, helst blok feta.
Sorte oliven
Mini romaine salat
Salaten anrettes i romaine salat bladene med oliven på toppen.
Sennepsdressing
1 tsk dijonsennep
1 tsk hvidvinseddike
2 spsk olivenolie
1 knsp sukker
Salt og peber
Ingredienserne piskes sammen til en mayo lignende dressing og dryppes over den anrettede salat.
Alt i alt en lækker let forret, der sagtens kan efterfølges af en tungere hovedret. Opskriften er fra kogebogen Tøsekogebogen.
/Lise
Alt i alt en lækker let forret, der sagtens kan efterfølges af en tungere hovedret. Opskriften er fra kogebogen Tøsekogebogen.
/Lise
Ingen kommentarer:
Send en kommentar