Persillepesto
ca 2 dl
Ingrdienser:
1 stor håndfuld persille
50 g pinjekerner
2 fed hvidløg
ca. 50 g friskrevet parmesan
peber
ca 1 dl god olivenolie
Alt undtagen olien blendes til en grovhakket masse.
Olien tilsættes og pestoen smages til med salt og peber.
Alt i alt super lækkert og nemt. Kan bruges til det meste, jeg bruger det i lasagne, sandwich, på rugbrød, med nykogt pasta og har tænkt mig at forsøge at bage pestoboller, hvor jeg erstatter lidt af væsken med pesto.
I aften har jeg serveret det med nykogt grovspaghetti vendt med en avokado og derefter pesto.
Kan stærkt anbefales!
/Lise
4 kommentarer:
Den ser ellers ikke dårlig ud. Og god idé med avokado :-)
Den er super lækker :)
Nej når man lige har pastaen til at dryppe af, så synes jeg det er lækkert at vende lidt avokado i og lade det stå et minuts tid, så det får lidt konsistens. :)
Tror også det kunne klæde retten med lidt citronsaft :)
/Lise
det er også sådan jeg laver den.
ellers en fin blog du har, jeg er nu fast læser, kig gerne forbi min :)
Det vil jeg bestemt gøre :)
Det smager altså super godt, og har lige bagt boler med pesto på, hvilket også kan anbefales :)
Send en kommentar