mandag den 10. januar 2011

Persillepesto


Persillepesto
ca 2 dl

Ingrdienser:
1 stor håndfuld persille
50 g pinjekerner
2 fed hvidløg
ca. 50 g friskrevet parmesan
peber
ca 1 dl god olivenolie

Alt undtagen olien blendes til en grovhakket masse.
Olien tilsættes og pestoen smages til med salt og peber.

Alt i alt super lækkert og nemt. Kan bruges til det meste, jeg bruger det i lasagne, sandwich, på rugbrød, med nykogt pasta og har tænkt mig at forsøge at bage pestoboller, hvor jeg erstatter lidt af væsken med pesto.

I aften har jeg serveret det med nykogt grovspaghetti vendt med en avokado og derefter pesto.
Kan stærkt anbefales!

/Lise

4 kommentarer:

Kim sagde ...

Den ser ellers ikke dårlig ud. Og god idé med avokado :-)

Unknown sagde ...

Den er super lækker :)

Nej når man lige har pastaen til at dryppe af, så synes jeg det er lækkert at vende lidt avokado i og lade det stå et minuts tid, så det får lidt konsistens. :)
Tror også det kunne klæde retten med lidt citronsaft :)

/Lise

anse sagde ...

det er også sådan jeg laver den.

ellers en fin blog du har, jeg er nu fast læser, kig gerne forbi min :)

Unknown sagde ...

Det vil jeg bestemt gøre :)
Det smager altså super godt, og har lige bagt boler med pesto på, hvilket også kan anbefales :)