søndag den 16. januar 2011

En lækker karryret

Den færdige karryret

Stegte karry bananer

Min portion :)
Karryret med svinekød
4 personer

Ingredienser
2 tsk karry
2 små løg hakket
2 fed hvidløg hakket
1 svinemørbrad i ca. 2 cm tern
1 tsk knust koriander
en smule gurkemeje
salt og peber
ca 3 dl vand
1 lille dåse kokosmælk
evt bambusskud og bønnespirer

Karryen brændes af i lidt olie. løg, hvidløg og køddet svitses heri.
Resten undtagen bambus og bønnerspirer tilsættes. Koges til kødet er mørt, ca 20 min.
Retten jævnes lidt og bamskud og bønnespirer tilsættes eventuelt.

Retten kan serveres med stegte bananer:

Ingredienser
2 bananer i ca ½cm tykke skiver
Ca 20 g smør
karry (mængde afhængigt af styrke)

Karryen svitses i smørret og bananer steges hurtigt ved høj varme,
til de er dækkede med karry-smør og lune. 

Alt i alt en rimelig hurtig ret der kan tilberedes med andet kød eller grøntsager.
Vi servedere maden med chutney, ristet kokosmel, stegte bananer, peanuts, rosiner og peberfrugt.
Lidt ala ristaffel.

Lige nu sidder jeg og venter på min mexikanske lasagne er færdig, muums!

/Lise

2 kommentarer:

anse sagde ...

ej hvor ser det lækkert ud

Unknown sagde ...

Det smagte også rigtig godt, kan i hvert fald anbefale dig at prøve det :)

/Lise